Vastattu

Elisa Viihde + PlayStation Plus

 • 25 kesäkuu 2014
 • 24 kommenttia
 • 5384 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
"Hanki Elisa Viihde - saat kahden vuoden käyttöoikeuden PlayStation Plus -palveluun."

Etusivuillanne mainostetaan tuollaista pakettia joka löytyy tämän linkin takaa: http://elisa.fi/viihde/ps/

Uskallanko jo olettaa että tämä ei koske vanhoja asiakkaita?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Kingsize 25 kesäkuu 2014, 09:17

Näyttäisi tulevan mahdolliseksi uusille asiakkaille Elisa Viihteen tilauksen yhteydessä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

24 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Näyttäisi tulevan mahdolliseksi uusille asiakkaille Elisa Viihteen tilauksen yhteydessä.
Käyttäjätaso 2
Kiitos tästä.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Voisihan tuollaisia lisäjuttuja joskus tulla vanhoille elisa viihteen asiakkaillekkin. 🙂
Elikkä tuo on ihan faktaa et vain uusille asiakkaille?

Oisin voinu Elisan kanssa jatkaa "kumppanuutta" pitemmällekkin kuin 2015 , jos oisin tuos tarjouksen saanu itsekkin.
Käyttäjätaso 5
Hei Mani88!

Tällä hetkellä PlayStation Plus on tarjolla uusille asiakkaille sekä heille, joiden Elisa Viihteen määräaikaisuus on umpeutumassa kolmen kuukauden sisällä ja jotka haluavat uusia Elisa Viihteen määräaikaisen sopimuskauden (24 kk).

Mikäli palvelu tulee tarjolle myös suoraan tilattavaksi nykyisille asiakkaille, pyrimme tiedottamaan siitä mahdollisimman nopeasti.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Teemikko kirjoitti:
Hei Mani88!

Tällä hetkellä PlayStation Plus on tarjolla uusille asiakkaille sekä heille, joiden Elisa Viihteen määräaikaisuus on umpeutumassa kolmen kuukauden sisällä ja jotka haluavat uusia Elisa Viihteen määräaikaisen sopimuskauden (24 kk).

Mikäli palvelu tulee tarjolle myös suoraan tilattavaksi nykyisille asiakkaille, pyrimme tiedottamaan siitä mahdollisimman nopeasti.

Tuskin tulee vanhoille ja uskollisille asiakkaille saataville tämä etu. Elisahan haalii vain uusia asiakkaita,koska hehän ovat tärkeitä eikä ne jota ovat jo 24kk sopparin alekirjoittaneet. 
Käyttäjätaso 2
Minulla on tällä hetkelle 1kk määräaikainen (Try&Buy) sopimus Elisa Viihteestä. Jos päätän tehdä (jos Elisa Viihde täyttää odotukset) tämän testijakson jälkeen 24kk sopimuksen, saan ilmeisesti PlayStation Plus -palvelun 2 vuodeksi?
Hei,

eli tilasin sitten Elisa Viihteen 27.6.2014, mutta myyjä ei puhunut mitään tuosta PlayStation Plus-paketista, eli ei vissiinkään sitten kuulunut tähän 2 v sopimukseen lainkaan?
Käyttäjätaso 2
Juu se on hyvä uusille kun jäävät koukkuun, mutta olisi se silti kiva vanhojekin jotain hyvitystä saada tuon onnettoman purkin kanssa elämisestä. Kait se on tyhmiltä rahat pois, ja jos ei ole vielä tajunnut hankkiutua Viihteestä eroon niin oma häpeä 😃
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Pexier, kyllä tuo PlayStation tarjous on mahdollinen sinulle. Tällöin kuitenkin menetät tuon try & buy -edun. Viihteeseen on mahdollista saada vain yksi etu. Sinun tulee siis valita, kumman haluat :)

Nuusku66, sinun on myös mahdollista saada kyseinen etu käyttöösi, mikäli et ole saanut muita etuja tilauksen yhteydessä.
Käyttäjätaso 2
Testijaksoa on jo puolet menny ja tilausvahvistuksessa lukee 1kk 0€. Ei kai tuota voi tuosta poistaakaan enää. Ensi kuussa alkaa uusi 24kk tilausjakso (PSN+ -tarjous 24kk tilauksille). Vai pitääkö laittaa romppeet postiin ja perua koko tilaus. Jospa vaikka vuoden päästä olisi saatu satunnaiset jäätymiset, EPG, yms enemmän tai vähemmän haittaavat bugit korjattua (ja se ajansiirto!)
Käyttäjätaso 1
Tervehdys,

lähinnä tiedoksi samassa tilanteessa oleville asiakkaille: Viihde-sopimukseni päättyi eilen (to 17.7.2014) ja soitin myyntiinne (0800-464646) tänään pe 18.7.2014. Myynnistä tiedustelin mahdollisuutta saada vanhana asiakkaana tämä PS Plus -tarjous jos uusisin sopimukseni 24 kk ajaksi. Aluksi kerrottiin, että minulla ei ole mahdollisuutta saada tätä tarjousta, mutta ystävällisen keskusteluhetken jälkeen sain myyjältä sopimukseeni tämän tarjouksen.

Jos siis sopimus on päättymässä tai päättynyt ihan näinä päivinä, tulee etua ilmeisesti itse kysyä uuden sopimuksen päälle. Nyt kaikki hyvin, vaikutti vain omituiselta että aluksi kieltäydyttiin - johtuuko kenties siitä että sopimus oli jo ehtinyt päättyä noin 14 tuntia ennen uuden sopimuksen solmimista?

Lisäksi tähän liittyen minulla olisi yksi omaan uuteen tilaukseeni liittyvä kysymys, voinko osoittaa tiedusteluni yksityisviestillä jollekin moderaattorille?

Lämmintä kesää!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onpa harmi kuulla, jos myyntipalvelustamme on sanottu aluksi, että PS+ -etu ei ole jatkotarjouksen piirissä. Edun tosiaan saa niin halutessaan jatkotarjouksena jatkaessaan Elisa Viihde -sopimusta 24kk uudestaan määräaikaisena.

Etu on suhteellisen uusi jatkotarjouksien joukossa, joten kuulostaakin, että vastanneen henkilön tieto ei ollut päivittynyt tässä asiassa.

 • Voit lähettää yksityisviestin minulle sopimustasi koskien. 🙂
 • Käyttäjätaso 2
  Kunniamerkki
  Ilmeisesti elisa toimittaa tuon plus palvelun koodin n.2vko jälkeen kun esim uusi jatkosopimus on alkanut.?

  jos on olemassa oleva playstation plus palvelu jo olemassa niin alkaako elisalta saatava 2v jakso vasta sitten kun nykyinen plus palvelu päättyy.?
  Käyttäjätaso 5
  Tuo plus palvelun aika lisätään vanhan plus ajan jatkoksi, eli jos sinulla on vaikka olemassa olevaa plus aikaa 1v 2kk niin tuon tarjouskoodin jälkeen sinulla on 3v 2kk plussaa.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Näin juuri, PlayStation+ -koodi tulee 2-3 viikkoa uuden Viihteen tilauksen tai jatkotarjouksen tekemisen jälkeen. 🙂
 • Käyttäjätaso 1
  @mstr250 Voit lähettää yksityisviestin minulle sopimustasi koskien. :) Kiitos viestistäsi, mutta tämä asia selvisikin jo eilen ihan itsekseen :-)

  En tiedä kuuluisiko tämä aihe ongelmiin tai häiriöihin, mutta onko kenelläkään muulla ollut (varsinkin viime aikoina) PS Networkiin kirjauduttaessa jatkuvaa DNS-ongelmaa joka estää kirjautumisen ja tätä myötä toki mm. Netflixin käytön pleikkarilla?

  Omalla kohdalla ongelma korjautui korvaamalla automaattisen DNS-palvelimen asetusten haun asettamalla manuaalisesti OpenDNS -palvelimet (http://www.opendns.com/home-internet-security/opendns-ip-addresses/) pleikkarin Internet -asetuksista. DNS-ongelmat loppuivat välittömästi ja ovat pysyneet poissa. Sama temppu tehtynä myös muille kodin päätelaitteille.

  Olettaisin, että pleikkari on yrittänyt hakea osoitetietoja Elisan DNS-palvelimilta?
  Miksi minä en saanut uutena tilaajana tätä palvelua? Minulle ei ole edes tarjottu tätä missään vaiheessa?
  Käyttäjätaso 5
 •  

  Voin tarkistaa sopimuksesi tilanteen jos laitat minulle yksityisviestillä asiakasnumerosi.
 • Täällä ei edes tarjottu psn+ kun vaihdoin adsl kaapeliin.Vaihdon yhteydessä tehtiin uusi 2 vuoden sopimus.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Siirretty viesti omaksi viestiketjuksi.
  Moro,

  Minulla on Elisa viihteen määräaikaisuus mennyt umpeen jo aikoja sitten. Olisikohan minun mahdollista saada tämä Playstation Plus -tarjous ja uuden mallinen digiboksi, jos otan uuden 24kk määräaikaisuuden muiden palveluiden ja tallenteiden pysyessä entisellään?
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Jos otat uuden 24kk määräaikaisuuden, voit valita yhden jatkoedun eli joko PlayStation plus -edun tai uuden digiboksin.
 • Eipä meillekään mistään PlayStation Plussasta puhuttu kaksi viikkoa sitten, kun Elisa Viihteen tilasimme 😮