Vastattu

Elisa Viihde Soneran kuituverkossa?

 • 14 tammikuu 2014
 • 30 kommenttia
 • 12170 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

30 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
RiepuParka kirjoitti:
Olen jostain aikaisemmin lukenut, että Elisa Viihde vaatii toimiakseen vähintään 30 megasen laajakaistayhteyden, joten Soneran laajakaista, joka sisältyy vuokriin, ei käy, koska se on 10 meganen.

Kyllä 10 meganen riittää. Yle HD tarvitsee 8. Tosin muille nettiyhteyksille ei jää paljon kaistaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Kyllä sillä 10M pärjää jos on vakaa yhteys. Meilläkin kuitenkin myydään viihde pakettia 10M laajakaistalla. 8-10M nopeuksia vaatii parhaimmat laadut saatavilla kuvaan.
 • Urhokas kirjoitti:
  @RiepuParka Kyllä sillä 10M pärjää jos on vakaa yhteys. Meilläkin kuitenkin myydään viihde pakettia 10M laajakaistalla. 8-10M nopeuksia vaatii parhaimmat laadut saatavilla kuvaan.

  Jotkut pärjäävät myös ilman minkäänlaista yhteyttä, mutta niitä ei kai sitten laskutetakaan.

  Kyse on siitä että maksan 100 megan yhteydessä, joka on käytännössä viidesosa tuosta.

  Elisalla kun on sellainen käytäntö että osta yksi, maksa viisi.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  @RiepuParka Jotenkin tuntuu siltä, että olet kävelevä katastrofi kaikkeen tietotekniikkaan liittyvien asioiden kanssa. 😉 Tämä on vain tonttuherja, älä ota herneitä nenään ja vauhdikasta nettijoulua. Ohessa mun joulukuva :D

  kuva.jpg
  Arska kirjoitti:
  @RiepuParka Jotenkin tuntuu siltä, että olet kävelevä katastrofi kaikkeen tietotekniikkaan liittyvien asioiden kanssa. 😉 Tämä on vain tonttuherja, älä ota herneitä nenään ja vauhdikasta nettijoulua. Ohessa mun joulukuva :D

  kuva.jpg

  Heko heko :smileycool: ja hauskaa joulua sullekin. Enpä minä moisesta vedä herneitä - enkä muitakaan irtonaisia esineitä - nenään. Kumpi kuvan hamoista sinä olet. pukki vaiko aasi - öhöm: eiku poro.:)

  Täällä on aika monta meitä käveleviä katastrofeja - onneksi ihmiset kirjoittelevat tänne, niistä on apua myös muille käyttäjille. Sain sulta uuden "arvonimen" - siis jo toisen tälle päivälle.Joskaan sun antamasi ei ole ihan niin hyvä kuin Palstan antama. Kiitos tästä joululahjasta.

  Tämä kävelevä (tai tällä hetkellä lähinnä makaava) katastrofi sai juuri tämän päivän kirjoitusten aikana "ylennyksen" tietotoimistosta sankariksi. En kyllä tiedä millä ansioilla.
  Mutta vaikka olenkin täällä ollut "suuna päänä" niin kysyvä ei tieltä eksy. Ja aina on parempi kysellä asioista ja oppia ja saada apua.
  Ehkä siksikin on tullut kuva kävelevästä katastrofista kun olen luultavasti ottanut liikaa kantaa asioihin. Yritän parantaa tapani - mutta en lupaa että onnistuu. Eli mikään uuden vuoden lupaus tämä ei ole, kun en ole koskaan uuden vuoden lupauksia  tehnyt minkäänlaista.

  Ja jos en olisi ottanut tätäkään asiaa puheeksi

  http://yhteiso.elisa.fi/t5/Laajakaistaliittym%C3%A4t/Elisan-100-megan-nopeuden-valokuituyhteys-putoaa-viidennekseen/m-p/484805#M17599

   ei asia olisi ratkennutkaan, koska oli Soneran moka, mistä ilmeisesti koko tämä taloyhtiön asukkaat kärsii.

  sakarialanne piti selittää palstalle, mikä Soneran metku asiassa oli kysymys, mutta ei ole vielä kerinnyt.
  Toivon että muutkin käyttäjät saavat esiin tulleisiin kysymyksiin täältä palstalta apua.

  Tämä kävelevä-makaava katastrofi menee taas joulun jälkeen parille tutulle tietotekniikka avuksi ja tällä kertaa juurikin asentamaan netin.  Luoja heitä auttakoot !:smileycheesy:
  Vaikka heille minulla on onneksi ollut enemmän vastauksia kuin kysymyksiä.

  Hyvää joulua ja vuoden vaihdetta kaikille - Pysytelkää palstoilla !:) Törmäillään.

  Osallistu keskusteluun