Kysymys

Elisa Viihde -sovelluksen ohjelmistopäivitys iPhonella

  • 1 marraskuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 402 katselukerrat

miksi vanha elisa sovellus poistettiin.sillä oli niin kätevä tallentaa ohjelmia.tämä nykyinen on ihan surkea
käyttää kännykällä.tabletilla hiukan helpompi.voisitte uusia tämän sovelluksen vielä kerran.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tarkoitat varmaankin Elisa Viihteen mobiilisovellusta? Olisi toki melko tärkeää tietää, mikä käyttöjärjestelmä ja järjestelmäversio (Android, IOS, WP) sinulla on kyseisessä laitteessa. Tärkeää olisi myös tarkka tieto siitä, miten sovellus on surkea ja mitä siinä pitäisi parantaa. Tässä mahdollisimman yksityiskohtainen tieto on aina paras.
ios järjestelmä ja iphone 6plus puhelin.toimii vaan pystyasennossa ohjelmaopas.jos haluaa selata ohjelmat läpi niin ei tunti riitä,että saa ymmärrettävästi ohjelmat luettua.
eli se vanha sovellus jossa sai selattua yhden kanavan kerrallaan oli tosi hyvä ja selkeä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Kiitos palautteesta, laitan sen eteenpäin sovelluksesta vastaavalle tiimille :)

Ohjelmaopas toimii kyllä kuten aikaisemminkin, eli näkyy vain 1. kanava kerrallaan puhelimella katsottuna. Tabletilla opas skaalautuu niin että useampi kanava näkyy samaa aikaa ruudulla.
eipä vaan toimi.iphone 6plus puhelimessa.siinä näkyy melkein kaikki kanavat ihan pienenä vasemmassa reunassa.tosi hankala vierittää sivu suunnassa ohjelmia kun ajat näkyy miten sattuu.vai pystyykö jostain asetuksista muuttamaan sitä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
iPhone 6+:lla on käytettävissä kaksi erilaista ohjelmaopasta, samoin kuin padeilla. Yksi vaihtoehto on se missä näkyy kanava kerrallaan ja ohjelmia selataan ylös-alas suunnassa ja toinen on se missä näkyy useita kanavia allekkain ja ohjelma selataan oikealle-vasemmalle. Voit vaihtaa tuota ohjelmaoppaan tyyliä näkymän yläreunassa olevasta napista, jossa näkyy pysty- tai vaakaviivoja.
Paina tuosta nuolen osoittamasta napista, niin näkymä muuttuu

Osallistu keskusteluun