Vastattu

Elisa viihde sovellus ei saatavilla laitteeseen

  • 14 kesäkuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 1235 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
hei! minulla on uusi huawei p9 lite puhelin, mutta play kaupasta ei voi ladata elisa viihde sovellusta. "kohde ei käytettävissä maassasi" vaikka suomessa tässä ollaan ja saunalahden verkossa. mikä avuksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi row 14 kesäkuu 2016, 21:20

Sovelluksesta oli hetken aikaa jaossa versio 3.11.0, jossa oli yllämainittuja ongelmia videontoistossa. Play-kaupasta pitäisi nyt kuitenkin löytyä versio 3.11.1, jossa ongelmat pitäisi olla korjattu.
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Onkos muille tullut vastaavaa? Google Play saattaa määritellä sinut toiseen maahan. Oletko käynyt ulkomailla? Itse suosittelen, että kirjoitat sinne Play kaupan profiiliin suomalaisen osoitteesi, puhelinnumerosi ja lisäät vaikka ihan suomalaisen maksukortinkin käyttöön. Muitakin neuvoja saa ehdotella!:)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Google-tili asetuksista myös hyvä tarkistaa, että maa-asetuksissa on valittuna Suomi.
minulla on Honor x5 kännykä ja samaa sanoi minulle äsken. Menen nyt katsomaan asetukset.. Muut sovellukst toimii hyvin.
ei auttanut, vaikka laitoin kortin tiedot
Puhelimena Galaxy A3 ja pyysi päivittämään Viihteen sovelluksen. Näin tein. Tuon jälkeen sovellus ei ole puhelimessa toiminut vaan yrittäessä katsoa jotain tulee ilmoitus "VIRHE VIDEON TOISTOSSA (häiriöilmoituksen otsikko) Virhe videosuojauksen käsittelyssä." Viihde-sovellus yritetty ladata uudestaan, puhelin kännistetty latausten jälkeen uudestaan. Verkkona langaton kotiverkko, kun TV jalkapallon käytössä ja työ aikana työpaikan wlan-verkko.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Sovelluksesta oli hetken aikaa jaossa versio 3.11.0, jossa oli yllämainittuja ongelmia videontoistossa. Play-kaupasta pitäisi nyt kuitenkin löytyä versio 3.11.1, jossa ongelmat pitäisi olla korjattu.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Ja tosiaan sovellus oli hetken aikaa pois jakelusta, kun tuo toisto-ongelma havaittiin. Eli ketjun aloittajan ongelmat johtuivat tuosta.
Käyttäjätaso 3
Normi Huawei P9 puhelimeen ainakin saa ja toimii vallan loistavasti. Työmatkoilla Aitio on kovassa käytössä :)

Edit: Kappas vain, minun ohjelmaversio näyttäis olevan 3.10.0. Päivitin sen tuohon uuteen 3.11.1versioon ja sekin toimii.

Osallistu keskusteluun