Vastattu

Elisa Viihde sovellus kaatuu käynnistäessä

  • 14 elokuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 637 katselukerrat

Oneplus Onella ei ole nyt ainakaan puoleen vuoteen saanut Elisa Viihteen sovellusta auki. Sanoo vaan, että sovellus on pysähtynyt aina kun yrittää käynnistää. On kokeiltu sovelluksen tietojen tyhjentämiset ja uudelleenasennukset, mutta mikään ei ole auttanut. Eli mitens tämän saisi nyt toimimaan?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi row 19 syyskuu 2016, 15:14

Voitko Mumpkin kokeilla kaatuuko myös uusin 3.13.0 versio laitteellasi?
Katso alkuperäinen viesti

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Mumpkin, ja tervetuloa palstalle!

Mikä Android-versio tuossa on? Onko viimeisimmät päivitykset ladattu? Voin tarvittaessa tehdä tuosta vikailmoituksen, lisää tuo viihteen asiakasnumerosi palstaprofiiliisi ja kuittaa tähän. Siihen tarvitaan myös viihdesovelluksen versionumero.
Hei kiitos vastauksesta,

Elikkäs CyanogenMod 13.1.1, jossa Androidin versio on 6.0.1 ja Elisa Viihteen versio on 3.12.1. Kaikki on päivitetty aina uusimpaan versioon. Tosiaan tuo Elisa Viihteen tilin omistaa isäni, mutta lisäsin hänen asiakasnumeron profiiliini.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tein tuosta nyt vikailmoituksen, saat profiilissasi näkyvään emailiin sitten kuittausta korjauksesta ja sinne ollaan yhteydessä jos tekniikka tarvitsee jotain lisätietoja. 🙂
Tuli tällainen viesti:

"Hei, Viihde sovelluksen ongelma on edelleen selvityksessä mutta yleensä laitteen "roottaaminen" estää sovelluksen toiminnan.Tällä hetkjellä ei ole varmuutta saako sovellusta toimimaan "rootatussa" laitteessa. Ystävällisin terveisin, Elisa"

Joten halusin vain ilmoittaa, että oma Oneplus One ei ole rootattu.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tuossa on aiemminkin joskus ollut ongelmaa tunnistaa cyanogenmod viralliseksi Android alustaksi ja menee sen myötä "rootatuksi" jossakin laitteen tunnistuksissa jota softa tekee.
"Häiriön aiheuttaja: Tunnettu virhe
Korjaava toimenpide: Siirretty asiakkaalle, Ei aiheutunut Elisasta
Valitettavasti Elisa Viihteen sovellusta ei voi ns. rootatuissa laitteissa käyttää."

Mistä syystä CyanogenMod on lueteltu rootatuksi laitteeksi? Vuosi sitten tämä sovellus toimi aivan moitteettomasti ja sitten ilmeisesti CyanogenMod 13 -päivityksen jälkeen lakkasi toimimasta. Yrittäkääpä siellä Elisalla nyt korjata tämä, kun ennen toimi ja nyt ei, tai selittäkää edes kunnolla, että miksi teidän sovellus on ainoa sovellus, joka ei toimi tällä laitteella.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Voitko Mumpkin kokeilla kaatuuko myös uusin 3.13.0 versio laitteellasi?
Noniin vihdoinkin. Viimeisin versio näyttäisi toimivan, kiitos kun jaksoitte korjata tuon ongelman. Toivottavasti oli apua tästä jollekin muullekin.

Osallistu keskusteluun