Vastattu

Elisa viihde sovellus (Windows Phone) kaatuu tallenteen katseluun

  • 6 marraskuu 2014
  • 7 kommenttia
  • 50362 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Windows Phonen Elisa Viihde -sovellus päivittyi juuri ja siinä oli mukana myös tallenteiden katselu. Sovellus kuitenkin kaatuu, kun tallennetta yrittää katsoa. Puhelin on Lumia 820.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ErnoO 6 marraskuu 2014, 11:20

Alkuvaiheen bugi tosiaan.

Kaupassa on nyt ladattavissa versio 2.0.1.0, päivittyy joko itsekseen tai voi käydä painamassa nappia, niin lähtee tallenteetkin toimimaan.
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Sama havainto, Lumia 930. Kun näin katseluominaisuuden painikkeen, niin odotukset nousivat kattoon... vain pudotakseen lattiaan, heh. Kai tuo on vain alkuvaiheen bugi. Varsinainen jännityksen aihe tulee olemaan kuvan laatu, eihän se tule olemaan nykivä kuten Androidissa, eihän...

Jouko
Alkuvaiheen bugi tosiaan.

Kaupassa on nyt ladattavissa versio 2.0.1.0, päivittyy joko itsekseen tai voi käydä painamassa nappia, niin lähtee tallenteetkin toimimaan.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Nyt pääsee pykälän pidemmälle. Ohjelma ei kaadu, mutta tallenteesta näkyy ehkä puolen sekunnin pätkä, jonka jälkeen ruudulle tulee teksti yritä uudelleen.
Minulla lähti päivitetty versio toimimaan, toimii luontevasti ja kuvassa ei ole pelkäämääni nykimistä! Kuvan terävyys vaikuttaa passelilta puhelimen näytölle. Hienoa, kiitokset päivityksestä!

Jouko
Käyttäjätaso 4
tuntuisi toimivan. Hd tallennekin vaikutti pyörivän. Vanhoja tallenteita ei tosin pysty katsomaan. En myöskään löytänyt nappia tekstitykselle. Mitenkäs ne toimii? Tuleeko nuo täydellä laadulla ja onko vuokravideotkin hd laatua jos kaista riittää? Entäs äänet? Toimiiko monikanavaäänet? Jos haluaisi miracastilla laittaa vahvistimelle ja tykille, niin onnistuukos?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Näyttää siltä, että puhelimen uudelleen käynnistys ratkaisi ongelman. Joko Windows puhelimetkin pitää uudelleenkäynnistää ohjelman asennuksen jälkeen...
Ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta onko tuossa uudessa wp viihde sovelluksessa "muista minut" ominaisuutta, ettei tarvi joka kerta käynnistäessä kirjoitella salasanaa.

Ja onko mitään asetusvalikkoa olemassa?

Osallistu keskusteluun