Vastattu

Elisa viihde - tunnukset

 • 29 joulukuu 2014
 • 10 kommenttia
 • 2802 katselukerrat

En nyt ihan käsitä. Olen yrittänyt kirjautua elisa viihteeseen miljoona kertaa ja joka kerta valittaa salasanasta tai tunnuksesta. Miten pääsen sisään sinne???? Ja ei, en ole yrittänyt kirjautua OmaElisa-tunnuksilla vaan niillä jotka löytyy sieltä viihde valikosta... HELP ME PLEASE?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 30 joulukuu 2014, 18:33

 • Puhutko nyt www.elisaviihde.fi -sivustoon kirjautumisesta? Tilausvahvistuksessa lukee sinne tunnus ja salasana. OmaElisasta voit käydä varmistamassa tunnuksen ja vaihtamassa salasanan 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  10 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Puhutko nyt www.elisaviihde.fi -sivustoon kirjautumisesta? Tilausvahvistuksessa lukee sinne tunnus ja salasana. OmaElisasta voit käydä varmistamassa tunnuksen ja vaihtamassa salasanan 🙂
 • Oma kysymykseni aiheesta

  Firefox läppärissä sanoo: Kirjautuminen epäonnistui. Tarkista tunnus ja/tai salasana. Ovat varmasti oikein. Samoilla tunnuksilla saan Androidissa palvelun auki.

  Kyse on siis Elisaviihteeseen kirjautumisesta.
  Käyttäjätaso 3
 • Olethan varmasti samaan paikkaan kirjautumassa Androidilla ja tietokoneen selaimella? Jos olet, niin laita yksityisviestinä tulemaan asiakasnumeroasi tai lähiosoitetta, niin tarkistetaan tilanne. 🙂
 • Täällä olisi sama vika, eli kaikkiin muihin palveluihin pääsen kirjautumaan ongelmitta (mobiilisovellus sekä viihde online tms.) mutta elisa.fi/viihde/ sivustolle en. Valittaa koko ajan että on väärät tunnukset. Ja kyllä olen tarkastanut oikeinkirjoituksen. 
  No jos sulla on ongelmia, niin on mullakin ihan samat ongelmat ! Eihän tää kirjaituminen voi olla näin *****n vaikeeta

  taitaa olla seuraava liittymä DNA?
  Olen jo kolme kuukautta maksanut tätä elisa viihdettä, enkä vieläkään pääse sivuille: https://elisaviihde.fi/

  Myöskään gadget ei toimi tunnuksillani/salasanallani.

  Vaihdoin salasanan taas kerran ja nyt yllättäen sivu :https://online.elisaviihde.fi/ -rupesi toimimaan. Tuolta ei kuitenkaan voi tehdä mitään tallennuksiin liittyvää.

  Eli tilausvahvistukseni tunnus/salasana toimii vain android -sovellutukseen. Vaihdon jälkeen sain sen toimimaan myös online.elisaviihde.fi sivuun... Miten saisin ne toimimaan myös www.elisaviihde.fi sivuun?

  Oma lukunsa vielä lukemattomat s-posti, OmaElisa ja OmaSaunalahti salasanat.

  Mistä muuten  OmaElisasta voit käydä varmistamassa tunnuksen ja vaihtamassa salasanan? OmaElisassa ei Viihdepaketistani ole mitään tietoa muuta kuin että llasku näkyy.
  Lisäyksenä edelliseen.

  Tunnukseni toimivat nyt myös : https://beta.elisaviihde.fi/ -sivustoon.

   Mutta gadget ja elisaviihde.fi -sivustot eivät vielä kelpuuta tunnuksiani...

  Sama kohtalo on kaikilla selaimilla.

  (Aika paljon on näitä elisaviihde ja omaelisa variaatioita.)
  Käyttäjätaso 3
  Hei
 •  

  tarkastukseni mukaan sinulla on Elisa Viihde- sovellus. Sovelluksen tunnukset toimivat ainoastaan online-sivuston ja beta.elisaviihde.fi-sivuston kanssa. Gadget, sekä elisaviihde.fi toimivat ainoastaan laajakaistallisen Elisa Viihde-palvelun tunnuksilla. 🙂
 • Ja varmaankin on myös niin, että  "Elisa Viihde- sovellus" -paketti ei sisällä tallennusoikeutta EuroSport -kanavaan, vaikka se listalla näkyykin?
  Kemopetrol kirjoitti:
  Ja varmaankin on myös niin, että  "Elisa Viihde- sovellus" -paketti ei sisällä tallennusoikeutta EuroSport -kanavaan, vaikka se listalla näkyykin?

  Ei sisällä, koska Eurosportin tallenteita pystyy katsomaan ainoastaan Viihteen digiboksin kautta.

  Osallistu keskusteluun