Elisa viihde web bugi: Samannimiset nauhoitussäännöt eri kanavilla sorttaantuvat miten sattuu

  • 26 November 2020
  • 2 kommenttia
  • 363 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Elisa viihde web bugi: Samannimiset nauhoitussäännöt eri kanavilla sorttaantuvat miten sattuu.

Tämä johtaa esim. siihen että kun disabloi jonkun tietyn nauhoituksen, lista sorttaantuu uudelleen eri tavalla kuin ennen disablointia ja valittu rivi siirtyy ihan eri paikkaan; joskus pois ruudulta, katso kuvaa alla. Tämä on perin ärsyttävää ja “clear and present” bugi. 

Sorttaus pitää olla aina sama, vaikkapa ensin nauhoitussäännön nimen perusteella, sitten kanavan perusteella.

Ja määräävä kanavajärjestys on sitten luonnollisesti oltava sama kuin missä kanavat on listattu drop-down listoissa muualla, ei siis kanavan nimen aakkosjärjestyksen perusteella.

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Ilmeisesti sulla useemmallakin ohjelmalla toi sama meininki että varmuuden vuoksi nauhoitukset kaikille kanaville ja säännöt päällä ja sama toistuu ohjelmasta riippumatta?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Kyllä. On ikävä kyllä laitettava (kopioitava) jokaiselle kanavalle oma sääntö kun ette tue ‘nauhoita kaikilta kanavilta’ featurea jota on pyydetty kauan sitten tässä: https://yhteiso.elisa.fi/ideapaja-57/jatkuva-tallennus-kaikilta-kanavilta-510644

Ja kyllä, tämä sama toistuu ohjelmasta riippumatta. Lista menee sattumavaraisesti sekaisin kun tekee browser refresh (F5) tai muuttaa sääntöä on/off välillä. Perin ikävä piirre (siis bugi).