Vastattu

Elisa viihde yhdistettynä kotiteatterilaitteeseen

  • 31 January 2016
  • 4 kommenttia
  • 4468 katselukerrat

Hei,miten Elisa viihteen digiboxin saa toimimaan Sony  BDV-NF620 kotiteatterilaitteen kautta? PleikkarI ja tv toimivat sen kautta. Elisa viihdettä ei tule käytettyä, koska antennijohtoa ja verkkokaapelia pitää siirrellä edestaas. Saisinko vihdoinkin asiantuntevan vastauksen, omagurukaan ei osannut vastata, vaan suositteli asentajaa!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 31 January 2016, 13:18

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Näillä tiedoilla vähän paha auttaa kun et tarkemmin kerro.Mutta ei muuta kuin että oikeat kaapelit oikeisiin liittimiin kiinni ja asetukset kuntoon, mutta nämä sitten riippuvatkin tapauskohtaisesti niin ei voi suoraan autta. Digiboksista siis ääni ja kuva-asetukset kohdan valinnat pitää käydä läpi, ja tuosta kotiteatterilaitteestakin mahdollisesti jotain. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kotiteatterissasi näyttää olevan kaksi HDMI -sisääntuloa ja yksi HDMI -ulostulo ARC (Audio Return Channel) -tuella. Kytke PS4 toiseen HDMI IN -liitäntään ja digiboksi toiseen HDMI IN -liitäntään. Kytke HDMI -kaapeli kotiteatterin HDMI OUT -liitännästä television HDMI -liitäntään, jossa on ARC -ominaisuus. Näin saat television äänet kotiteatteriin tuon paluukanavan kautta. Voit toki kytkeä television kotiteatteriin myös optisella kaapelilla, jolloin voit kytkeä kotiteatterista HDMI -kaapelin mihin tahansa television HDMI -liitännöistä.Antennikaapelin kytkeminen:- Valkoinen Pace -digiboksi: Kytke antennikaapeli pistorasiasta digiboksin RF IN -liitäntään ja digiboksin RF OUT -liitännästä televisioon, mikäli haluat käyttää myös television virittimiä katseluun.- Musta N7700 -digiboksi: Kytke antennikaapeli pistorasiasta digiboksiin. Mikäli haluat käyttää myös TV:n virittimiä katseluun, kytke haaroitin pistorasiaan ja vedä toinen kaapeli digiboksiin ja toinen televisioon.Jos tuot laitteille verkkoyhteyden kaapelia pitkin ja haluat vetää vain yhden kaapelin "viihdekeskukseen", käytä viihdekeskuksen päässä esim. tällaista kytkintä. Eli modeemista/reitittimestä/noususta RJ45 kiinni kytkimeen ja kytkimestä RJ45 jokaiseen laitteeseen.Teinpä sinulle vielä ns. kytkentäkaavion hahmotelman tuosta viritelmästä. Tämä siis se, miten itse kytkisin laitteet.
Kiitos vastauksesta. Tätä yritän seuraavaksi.
Hei, sain vihdoinkin hoidettua tuon ongelmani. Eli ostin sen haaroittimen ja siitä laitoin antennikaapelit digiboxiin (musta N7700) ja toinen televisioon. Kotiteatteri toimikin jo aiemmin moitteettomasti verkkokaapelilla. Digiboxin asensin toimimaan langattomasti. Nyt molemmat näyttäisivät toimivan ilman johtojen vaihtoja, eikä tarvita ylimääräisiä laitteita.Halusin kertoa asian, jos muillakin on samanlaisia ongelmia.