Elisa Viihteen Apps ei toimi IPad 2:ssa ja järjestelmässä 8.1.2

  • 6 tammikuu 2015
  • 38 kommenttia
  • 3914 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

38 kommenttia

Mistä voi johtua että iPadin mobiilisovelluksella ei pysty katsomaan Vuokraamon leffoja/testivideota vaan ilmoittaa ettei video toimi ko. laitteella? Saman laitteen nettiselaimella ko. video kyllä toimii. Aition ohjelmakirjastot toimivat sovelluksellakin. Ipadissa on käytössä uusin IOS-päivitys ja uusin sovellusversio.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Onko testaamasi elokuvat katsottavissa iOS - käyttöjärjestelmän sovelluksessa? Voit tarkistaa asian suoraan Vuokraamo -linkkimme kautta osoitteessa www.elisaviihde.fi , kirjoittamalla elokuvan nimen hakukenttään.
Esimerkkinä Vuokraamossa Yösyöttö -elokuva, joka ei vielä toistaiseksi ole saatavilla kaikille laitteille. Linkki esimerkkiin: http://elisa.to/2FPo2e3 .
Mistä esim. Yösyöttö-elokuvan kohdalta näkee ettei se ole katsottavissa IOS-sovelluksella? Siinähän nimenomaan lukee ettei elokuva ole vuokrattavissa IOS-sovelluksella mutta jos vuokraa sen nettipalvelussa niin katsoa voi kuitenkin IOS-sovelluksella?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Se näkyy kohdassa: Vuokrattavissa seuraavilla laitteilla . Esimerkkilinkissäni on taulukkomainen sarake josta voi tarkistaa mahdollisuudet katsoa eri laitteilla. Yösyöttö oli yksi esimerkki Vuokraamon elokuvasta, joka ei toimi iOS -sovelluksen kautta. Leffa ei toimi iOS:illa kiertoteitse, eli vuokraus ensin selaimella ja katsominen sovelluksella, jos laitetta ei tueta. Näin olen ymmärtänyt ja pahoittelen, jos olenkin nyt väärässä sen suhteen.

Mistä elokuvasta oli kyse tässä aikaisemmassa viestissä, jonka laitoit? Onko katsominen onnistunut niin, että vuokraus esim. nettiselaimen kautta ja katsominen sovelluksella?
Otin sovelluksen vasta pari päivää sitten käyttöön joten en ole vielä uskaltanut kokeilla vuokrata mitään kun ongelma esiintyi jo testivideolla. Mun mielestä kuitenkin joka paikassa lukee, että vuokraaminen ei onnistu IOS-sovelluksen kautta mutta katselemisen pitäisi onnistua jos vuokraus tehdään nettivuokraamon kautta. Mutta ei se näytä ainakaan tässä tapauksessa noin toimivan.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Ahaa, aivan 🙂 Mitä testivideoita olet testannut? Testaisimme niiden toimivuuden mieluusti myös täällä päässä ja samalla tarkistettaisiin, voiko niitä vuokrata iOS:ille.
Olen kokeillut Big Buck Bunny-testivideota jota sivusto tarjoaa testaukseen ennen videoiden vuokrausta laitteiston toiminnan selvittämiseksi. Kummallista jos IOS-sovellusta ei pystykään käyttämään Vuokraamon videoiden katseluun kun Elisa Viihteen omalla ohjesivustolla kuitenkin selvästi useammassa paikassa mainostetaan sen olevan mahdollista. Ohjeet esim. täällä: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/sovellus/
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Voi hitsi, olen todella pahoillani. Nyt on omassa päässä ollut virheellistä tietoa asiasta ja tämä korjaus raiteilleen oli ihan paikallaan! Anteeksi.
Vuokraamon sisältö toimii siis täysin normaalisti iOS -sovelluksella, kun Vuokraus tehdään muuta kautta esim. selaimella. Vuokraa -toiminnon käyttäminen iOS -sovelluksella ei vielä toistaiseksi ole mahdollista, kuten linkittämässäsi ohjeessa olikin hyvin kerrottu :)

Alkuperäinen kysymyksesi oli, ettei testivideo Big Buck Bunnyn vuokraus toiminut iOS -sovelluksella mutta selaimella normaalisti. Toimiiko sittenkään, jos käytät ensin Vuokraa -toimintoa nettiselaimen kautta ja sen jälkeen jatkat videon katsomista sovelluksen kautta?
Testivideo ei pyöri IOS-sovelluksella. ”Vuokrauksen” suoritin nettiselaimen kautta ja nettiselaimella video toimii (myös iPadissa) mutta IOS-sovelluksella ei toimi.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Big Buck Bunny -testivideon toimivuuteen vaikuttaa tällä hetkellä yleinen vika, jonka johdosta vuokraus ei näy / toimi sovelluksella niinkuin pitäisi. Samaa tekee nimittäin myös omalla ja kollegoiden puhelimilla täällä kun testaillaan. Täytän asiasta vikailmoituksen, niin saadaan se mahdollisimman pian taas toimintaan!

Videoiden vuokraaminen toimi muilta osin normaalisti kaikilla alustoilla ja ongelmaa on vain tämän testivideon kanssa. Pahoittelemme asian aiheuttamaa harmia :
Ok, kiitos tiedosta! Siinä tapauksessa täytyykin kokeilla toimintaa jollain muulla vuokravideolla, josko vika olisikin vain tuossa yhdessä videossa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Testivideon osalta on se tilanne ettei Elisa Viihde -sovellus ole tuettuna, eikä tähän ole tulossa muutosta. 😕
Pahoittelut tästä.
Hei! Olen nyt testannut sovelluksen toimintaa kahdella vuokratulla elokuvalla ja niillä homma toimii eli ongelmaa on esiintynyt vain testivideolla. Eli asia kunnossa!

Ehkä voisi kuitenkin olla paikallaan laittaa testivideon yhteyteen maininta ettei se toimi IOS-sovelluksella.

Osallistu keskusteluun