Kysymys

Elisa viihteen kuvanpäivitys nopeus?

  • 14 marraskuu 2018
  • 1 kommentti
  • 434 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Hei,


Tämä koskee todennäköisesti kaikkia lähetyksiä mutta itsellä tämä pomppaa silmille aina urheilua katsoessa jossa esimerkiksi pallo tai kiekko liikkuu nopeasti. Sovelluksen kautta katsottaessa tuntuu sitä että muutama frame jää jatkuvasti välistä ja esimerkiksi tuo pallo katoaa toisinaan nopeassa tilanteessa. Tätä samaa ongelmaa tosin on ollut aiemminkin muidenkin palvelujen kanssa. Tämän vuoksi olenkin urheiluni katsonut kaapeli tvn ja kortin kautta.

Nyt kumminkin on kotona Elisa viihde boxi ja kokeilin sen kautta miltä se jalkapallo näyttää. Ja se näytti ihan hyvältä. En ainakaan silmään pistänyt samaa ongelmaa. Vertailun vuoksi kokeilin vielä laittaa tabletista saman lähetyksen ja siellä selvästi oli vielä sama ongelma.

Osaako joku sanoa miten tekniikka eroaa tuon elisa-viihde-boxin ja esimerkiksi tabletissa käytettävän sovelluksen välillä. Eli onko tuolle jokin oikea syy? Netin nopeudessa ei ole vikaa, ja kuva on resoluution suhteen hyvää.
Olen aiemmin toisien palvelujen suhteen lukenut että esim Chrome selaimella kuvanpäivitysnopeus on parempi. Mutta Elisa viihteen kanssa ei taida selaimella urheilun katsominen onnistua että voisi kokeilla?

1 kommentti

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Sovellus varmaan vain 25fps ja boxin kautta täydet 50fps.

Kyllä noi nykyiset urheilun streamauspalelut tarjoavat suorissa lähetyksissä esim. Apple TVn tai Chromecastin kautta TV-kuvan tasoista 50fps. Resoluutio ja bitrate voi olla alempi kuin kaapelitv.

Osallistu keskusteluun