Kysymys

Elisa Viihteen kyselytunti to 11.6. klo 13-15Näytä ensimmäinen kirjoitus

178 kommenttia

damstas kirjoitti:

Metadata? Ohjelmien kuvat, tiedot, näyttelijät yms?

Toimme vastikään Netgem N7700:n vuokraamoon leffojen näyttelijätietoja ja muuta metadataa, ja mahdollisuuden löytää sen kautta esim. muita saman näyttelijän elokuvia. Toivottavasti pääsemme laajentamaan tätä tulevaisuudessa myös laajemmin palvelussa.

Niin VUOKRAAMOSSA, mutta TV-ohjelmille? Kyllähän Netflixissäkin on metadata. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
OT. Miksi nettini lagaa laiturin nokassa ???? Edes lainaukset ei osu kohdilleen, kun kaikki tulee jäljessä....
antero kirjoitti:
Netgem N7700:n  tallenteista on poistettu mm. kielivalinnat.

Milloin ne saadaan takaisin?

Esimerkiksi ns. kuulovammaisten tekstitys on monelle huonokuuloiselle välttämätön. EU:kin edellyttää näitä tekstityksiä TV-ohjelmiin.

Myöskin  Yle Fem -kanavalla on usein tekstitykset sekä suomeksi että ruotsiksi, jolloin ruotsinkielistä tekstitystä ei saa näkyviin. Vastaavasti on kielenopiskelua varten tietyissä ohjelmissa alkuperäisen kielen tekstitys.

:smileyhuh:
antero kirjoitti:
Miksi ohjelmistopäivityksiä ei tehdä useammin?

Tällöin päivityksissä tulleet uudet bugit voitaisiin saada  korjattua nopeammin, kuin vuoden kuluttua.

:smileyhuh:
TiVo digiboksipalvelu Suomeen? Ruotsissa erittäin onnistunut Com Hem AB:llä. Testasin paikan päällä Ruotsissa ja toimivuudeltaan 100x Elisa Viihdettä parempi. Milloin tuotte Suomeen? Operaattorihan voi tehdä sopimuksen TiVon kanssa lanseeratakseen sen paikallisesti eri maissa. On jo Yhdysvalloissa, Briteissä, Ruotsissa yms.

TiVo on de facto älydigiboksi.

https://www.comhem.se/tv/om-tivo

https://www.comhem.se/tv

Jos tuon TiVon toisi, niin varmasti hommaisin ja varmaan moni muukin.

Älkääkä vaan vastatko, että " Toistaiseksi ei ole suunnitelmia tuoda TiVoa Suomeen ".

:smileyhuh:
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Missä vastaukset videonne kysymyksiin/toteamuksiin?
... Elisa maksaa jatkossa tekijänoikeuskorvausta tekijöille (näyttelijät, ohjaajat, musiikin tekijät) ja tuotantoyhtiöille. Nykyasiakkaiden Elisa Viihde -palvelun hinta ei tässä yhteydessä muutu. ...

Kiitos kattavasta vastauksesta! Tarkoittaako tuo sitä, että hinta nousee tulevaisuudessa vain uusille Viihde-tilaajille? Nyt siis kannattaa tilata Viihde-palvelu, jos haluaa saada sen ikuisesti 39,90 € hintaan?

Toistaiseksi päätöksiä hinnanmuutoksiin ei ole tehty edes uusmyynnin osalta.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Koska saadaan digiboksi kaapeliverkkoon, jota ei tarvitse buuttailla viikottain ja voi vaihtaa kanavia ilman, että menee jumiin?
Käyttäjätaso 2
ErnoO kirjoitti:
monk3y kirjoitti:
- Onko tulevaisuudessa mahdollisuutta saada kaikkialle Viihde-palvelu, jolla kaikki kanavat näkyvät IPTV:n kautta?

Joskus tulevaisuudessa aivan varmasti. Toistaiseksi lähetysten vastaanottaminen virittimen kautta antaa vielä paljon etuja ja tällä hetkellä kaikkien kanavien jakelu digibokseille IPTV:n kautta ei ole suunnitelmissa.

Niin juuri! Asiaa kyselin siksi, että kaikkiin osoitteisiin ei kaapeli- tai antenniverkkoa saatavilla ole tai sen kuuluvuus on huono. Näissä tapauksissa on IPTV-tuki kaikille kanaville paikallaan. Kiitos vastauksesta kuitenkin!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Mahtavaa, että osallistutte näin aktiivisesti!

Se, että johonkin kysymyksiin ei ole vielä vastattu (vaikka aiemmin tai myöhemmin tulleisiin olisikin jo vastattu), ei tarkoita etteikö niihin vastattaisi 🙂 Odotelkaa siis vielä hetki! Olemme paikalla vielä yli tunnin, ja kysymyksiin kyllä vastataan, näppäimistöt sauhuavat tälläkin hetkellä!
VilkkuvaMajakka kirjoitti:
Tuleeko jatkossa viihteen kautta live konsertteja yms.? Joku Elisa studio oli joskus, ellen väärin muista.

Keskitymme nykyään vahvasti on-demand -tyyppisiin sisältöihin (toki esim. urheilupuolella live jatkossakin iso juttu), joita voi katsoa ajasta riippumatta, musiikkipuolella esim. viimekesäinen Robinin keikkataltiointi. Live-konsertteja tai muuta musiikkisisältöä ei tällä hetkellä ole suunnitelmissa, mutta ei ole poissuljettua, etteikö niitä taas joskus tulisi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
VilkkuvaMajakka kirjoitti:

Missä vastaukset videonne kysymyksiin/toteamuksiin?


Oliko videolla jokin tietty kysymys, johon kaipaat vastausta? 🙂
onko milloin tulossa lappiin, posiolle 4G mahdollisuus ? koko viikon 3g pätkinyt mutta jotenkuten toimii, 4G ois superjuttu... lähikunnissa näyttää jo melkolailla olevankin...
Käyttäjätaso 2
jokkebk kirjoitti:
monk3y kirjoitti:
Moro!

- Milloin/onko Viihde-sovellukselle on tulossa mahdollisuus katsoa suoria lähetyksiä peruskanavilta?

Moi!

Tämä on useasti toivottu ominaisuus, ja otamme tämänkin (implisiittisen : ) toiveen huomioon sovelluksen tulevia ominaisuuksia suunniteltaessa. Kuten muidenkin jatkokehitysideoiden osalta, en voi antaa varmaa toteutusta tai aikataulua, vaan julkistetaan sitten jos tällainen ominaisuus tulee. Maksukanavien livekatseluhan on jo hetken aikaa ollut Androidilla betassa ja iOS:lla eilisestä alkaen.

Okra sitten. Kiitos vastauksesta!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Norris kirjoitti:
VilkkuvaMajakka kirjoitti:
Missä vastaukset videonne kysymyksiin/toteamuksiin?

Oliko videolla jokin tietty kysymys, johon kaipaat vastausta? :)

Jostain katiskasta puhuttiin? Nimimerkillä järven rannalla....
monk3y kirjoitti:

- Mihin periaatteeseen Viihde ilman laajakaistaa tarjotaan aina vain 24kk määräaikaisuuden kanssa? Eikö tätä voitaisi tarjota ilman/lyhyemmän määräajan kanssa, jolloin esimerkiksi digiboksi lunastetaan erillisen hinnaston mukaan?Kiitos hyvästä ehdotuksesta! Olemme pohtineet erilaisia vaihtoehtoja. Tämä kuukausimaksumalli on ollut asiakkaiden suosima, kun ei ole suurta aloitusmaksua. Haluamme myös pitää tarjooman yksinkertaisena, jotta asiakkaittemme on helppo valita sopiva vaihtoehto. 

monk3y kirjoitti:

Koska 250M-nopeuden saatavuus on toistaiseksi hyvin rajallinen, ei vastaavaa Viihde-tuotteistusta ole tehty. Kiitos hyvästä ehdotuksesta! Olemme pohtineet erilaisia vaihtoehtoja. Tämä kuukausimaksumalli on ollut asiakkaiden suosima, kun ei ole suurta aloitusmaksua. Haluamme myös pitää tarjooman yksinkertaisena, jotta asiakkaittemme on helppo valita sopiva vaihtoehto. 
helento1 kirjoitti:
Koska IPv6 tulee viihde kaapelimodeemiliittymiin?
Tämä tulee Elisa Viihteeseen mahdolliseksi sen jälkeen kun se on mahdollistettu kiinteään verkkoon. Viestimme tästä erikseen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tsimbalaif kirjoitti:

onko milloin tulossa lappiin, posiolle 4G mahdollisuus ? koko viikon 3g pätkinyt mutta jotenkuten toimii, 4G ois superjuttu... lähikunnissa näyttää jo melkolailla olevankin...


Tällä kertaa paikalla on Elisa Viihdettä kehittäviä elisalaisia, 4G-verkon laajennusta koskevat kysymykset kannattaa osoittaa vaikka tänne:

http://palsta.elisa.fi/mobiililaajakaistat
Kuulasmaa kirjoitti:
monk3y kirjoitti:
 
 

- Miksi Viihteen laajakaistalla saa vain 100M maksiminopeuden kanssa, kun vaikka Saunalahdelta maksiminopeus on 250M? Eikö Viihde tulisi toimittaa nopeimman mahdollisen netin kanssa?

Koska 250M-nopeuden saatavuus on toistaiseksi hyvin rajallinen, ei vastaavaa Viihde-tuotteistusta ole tehty. 

Eihän tuossa mitään erityistä tuoltteistusta tarvittaisi, vaan nopeus käyttöön ainakin nillä, jotka sitä pyytäisivät.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Screen Shot 2015-06-11 at 14.04.11.png

Tällainen meininki täällä! Ei kuivaa kainaloa näkyvissä :smileycheesy:
Käyttäjätaso 3
Miksi aina urheilua?

 

 

Aina kun uusia kanavia saapuu ohjelmistoon.

Saapuvat kanava ovat samoja kuin ilman Elisa viihde palvelua tai kanava on urheilua. Ei kaikki halua katsoa urheilua, kun sitä tulee jo liikaa ihan ilman muutenkin.

Milloin tulee Elisa viihde palveluun jotain rahan arvoista katsottavaa kuukausimaksuun?

Vain satunnainen bonus-Kanava on animaatio/piirretty-kanava ja usein bonus-kanavalla esitellään urheilukanavia.

 Lasten kanava Elisa viihde palvelun kuukausi maksuun! 

Jo nyt maksaa saman verran kanavapaketti ilman Elisa viihdettä kun Elisa viihteen kanssa. Luulisi kanavapaketin olevan halvempi kun omistaa Elisa viihde boksin.  Joka kanavapaketissa paljon ylimääräisiä URHEILU- kavavia,

Kun saisi vain kanavapaketin jossa olisi:

3kpl "lasten kanavia" esim. Cartoonnetwork, boomarang ja kuukausittain vaihtuva lastenkanava.

2kpl "elokuva kanavia"

1kpl "ohjelma-kirjastoa"

1kpl elokuvalippu elisan leffavuokraamoon kerran kuukaudessa.

Miksi ei ole?
Käyttäjätaso 2
Moi!
Se on selvä, että 250M kaistaa ei ole tarjolla vielä useaan osoitteseen, mutta kun tiettyyn osoitteeseen on saatavilla Saunalahdelta 250M kaista, saa tähän osoitteeseen Viihde-palvelun yhteydessä kuitenkin "vain" 100M kaistan. Eikö tuotteina siis voitaisiin yhdistää 250M kaista + Viihde tähän 39,90€/kk hintaan?
Käyttäjätaso 3
Kiitos hyvästä ehdotuksesta! Olemme pohtineet erilaisia vaihtoehtoja. Tämä kuukausimaksumalli on ollut asiakkaiden suosima, kun ei ole suurta aloitusmaksua. Haluamme myös pitää tarjooman yksinkertaisena, jotta asiakkaittemme on helppo valita sopiva vaihtoehto.
Onko tätä siis kysytty asiakkailta? Kaipa tuo on asiakkaiden suosiossa, kun muuta vaihtoehtoa ei ole. Veikkaanpa villisti, että jos toinen vaihtoehto olisi lyhyemmällä määräajalla ja vaikkapa digiboksin kertamaksulla/parissa erässä, se olisi suositumpi. Näinhän on esimerkiksi laajakaistatuotteiden kanssa. Valinnanvapaus.

Koska 250M-nopeuden saatavuus on toistaiseksi hyvin rajallinen, ei vastaavaa Viihde-tuotteistusta ole tehty. 

Rajallinen varmasti, mutta eihän tuo tarvitse muuta, kuin Viihde-paketin, jossa on tuo maksimi mukana. Hinta 39,90€/kk sisältääkin muissa tapauksissa 20M ADSL-netin, 50M-VDSL, 100M-kaapelia tms (Ja alennetut hinnat taloyhtiövastikkeellisiin). Millä tavalla tuo olisi erilainen toteuttaa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Monellako paikan päällä istuvalla on viihde käytössä kotona? Arvosananne kokonaisuudelle 4-10?
nistop kirjoitti:
BONUS: mitä on mielestänne mennyt pieleen Viihteen kanssa? Mitä muuttaisitte ensimmäiseksi? Mitä viimeiseksi?

Tämä oli hauska bonuskysymys! Itseä vuokraamosta vastaavana harmittaa, ettei meillä ole vieläkään tarjota Mac-tukea leffavuokrille. Samoin ristiinkatselu olisi mukava saada toimimaan kattavasti, että leffan voisi vuokrata yhdellä alustalla ja katselua voisi jatkaa toisella laitteella. Jos olisi taikasauva niin ensimmäisenä heilauttaisin sitä tähän suuntaan.

Mitä viimeiseksi? Vaikea kysymys. Itselläni on ohjelmakirjastojen (ja tallenteiden ja vuokraamon) netin nopeuteen mukautuva streamaus toiminut kuin junan vessa, ja HBO:ta tullut katsottua sitä kautta aika tavalla. Pientä käyttöliittymän kökköyttä tai tahmaisuuttakin kestää kunhan se tärkein eli sisällön katselu sujuu illasta toiseen. 🙂

Osallistu keskusteluun