Kysymys

Elisa Viihteen kyselytunti to 11.6. klo 13-15Näytä ensimmäinen kirjoitus

178 kommenttia

Käyttäjätaso 2
hpguru kirjoitti:
En tiedä voiko kertoa, kun Palstalla ei saa mainostaa mitään :(

No jo ois umma gumma, jos täällä Elisan palstalla ei saisi mainostaa Elisan Videovuokraamon leffoja. Minäpä otan riskin ja mainostan ja katson mitä siitä seuraa. Tuleeko toinen varoitus? Yhden olen jo täällä saanut.

Olen katsonut sieltä kaksi elokuvaa ja lisäksi siellä on yksi, mikä minulla on DVD:nä.

1) "I Origins"
Jaahas 😞 Ensimmäiseksi sieltä toukokuun loppupuolella katsomani elokuva http://www.imdb.com/title/tt2884206/ on nyt sieltä jo poistettu. Harmi kaikkien niiden kannalta, jotka eivät ole ehtineet sitä nähdä. Saiskos sitä sinne takas? Teemaltaan kekseliäs. Älykkäällä ja uskottavalla tavalla kuvaa kuinka vain rationaaliseen ja tieteelliseen ajatteluun luottava tiedemies kokemustensa pakosta joutuu hyväksymään maailmankuvaansa tuonpuoleisia asioita ja joutuu tekemään sen jopa täysin loogisella päättelyllä ilman jossitteluja.

2) "Moon"
https://elisaviihde.fi/vuokraamo/elokuva/17489/moon
Hassu ja kekseliäs scifi todellisesta työnorjasta.

3) Interstellar.
https://elisaviihde.fi/vuokraamo/elokuva/83681/interstellar
Tätä nyt lienee turha mainostaa scifistä kiinnostuneille, sillä eiköhän kaikki scifi-fanit jo ole nähneet. Kaikin puolin hyvä elokuva muuten, mutta minua siinä ärsytti amerikkalasille elokuville niin tyypillinen ydinperheen idealisointi. Teki tieteellisesti selostettavaksi enteet ja eräänlaisen ajassa taaksepäin vaikuttamisen. Se, miltä madonreikä leffassa näytti oli tieteellisen tarkkaa, yleisen suhteellisuusteorian kaavoilla laskettua animaatiota. Mustan aukon sisäiset tapahtumat olivat melkein yhtä huimia kuin Avaruus seikkaikun2001:n lopussa, paitsi, että tässä leffassa ne olivat järjellisempiä.
ErnoO kirjoitti:
 Ehkä pitää vain hyväksyä se että Viihde ei ole ratkaisu kaikkiin ongelmiin.
Mutta, tuo kielivalintojen poistumisen ongelmahan aiheutettiin Viihteeseen myöhemmin, aiemmin toimi aivan hyvin. Kuten edelleenkin kielivalinnat toimivat vanhoissa tallenteissa.
Tekstitysvalinnat toimivat vaihtelevasti ohjelmista riippuen heinäkuun alkupäivistä alkaen taaksepäin.

Osallistu keskusteluun