Kysymys

Elisa Viihteen nettiyhteys pätkii

  • 13 huhtikuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 147 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Nettini pätkii pitkin päivää, joskus yhteys menee poikki muutamaksi sekunniksi tai sitten välillä 1 - 5 minuutiksi. Tämä on todella häiritsevää kun vapaa-ajallani käytän paljon videopuheluita ja pelaan videopelejä jotka vaativat jatkuvan nettiyhteyden.

Kävin jo kerran Elisan liikkeessä kysymässä tästä ja siellä neuvottiin että modeemi pitää resetoida ja koneen ja modeemin välisen johdon paikkaa vaihtaa. Olen resetoinut ja kokeillut jokaisen portin mutta netti pätkii yhä.

Modeemi on Zyxel merkkinen ja se ei ole ollut meillä kovin kauan. Meillä on ollut ennemminkin Elisa Viihteen paketti ja silloin ei ollut mitään ongelmia netin kanssa.

Onko tässä vielä jotain kikkoja kokeiltavana vai kiikutanko Modeemin Elisan kauppaan?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kun yhteys katkeaa, mitä valoja modeemissa palaa ja minkä värisenä? Mitkä valot eivät pala? Nyt kiinnostaa lähinnä DSL- ja Internet -valot ja niiden toiminta. Mikäli valot palavat / välkkyvät normaalisti, on vika todennäköisesti modeemissa. Voisit käydä tuolla Elisan liikkeessä kysymässä, onko heillä lainamodeemia antaa, jotta voisit testata yhteyden toimintaa toisella modeemilla (ellei sinulla itselläsi satu olemaan toista toimivaa laitetta).

Jos nuo DSL - ja Internet -valot kuitenkin ovat pimeät / punaiset silloin kun yhteys tippuu alas, on vika linjassa.

Varmista, että asiakasnumerosi on lisätty henkilökohtaisiin tietoihisi täällä Palstalla. Näin myös Palstatiimi pystyy auttamaan tässä asiassa. Voit toki myös lähettää heille yksityisviestin esimerkiksi Palstatiimin profiilin kautta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Siirsin keskustelun oikealle alueelle 🙂 Dj_God esittikin jo hyviä tarkentavia kysymyksiä asiasta. Yksityisviestiä voit hänen ohjeillaan laittaa jos asia ei tätä kautta selviä. 🙂