Kysymys

Elisa Viihteen tallennukset pätkivät

  • 30 joulukuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 2423 katselukerrat

Tänään n. 19.40 toistettu tallennus alkoi kesken kaiken nykiä ja hyppiä eteenpäin still-kuvina. Samalla hävisi kaikki äänet. Tuon jälkeen yksikään tallennettu ohjelma ei ole toistunut oikein. Samaa nykimistä ja kuvan hyppimistä. Palvelimet sökönä? Boksi sökönä? Nettiyhteys pelittää hyvin ja nopeuskin on normaalia luokkaa.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Tervetuloa palstalle Jerkkola :)

Auttaako modeemin resetointi ja tämän jälkeen virtabuutti digiboksille? Olihan digiboksi kytketty piuhalla suoraan modeemiin?

Toimiiko IPTV-kanavat normaalisti?

Vuokraamon trailerit?

Jos ongelma ei ole poistunut, niin lisäilehän asiakasnumerosi vielä profiiliin. Tutkitaan ja hutkitaan täältä tuota tarkemmin.
Olisikohan siellä taas jokin tallennepalvelin vähän vialla, kun  viimeaikoina noita erilaisia häiriöitä näkyy Palstan kirjoitustenkin mukaan useammalla esiintyneen? 😉
Moi,

Modeemin resetointi ei auta koska koko VDSL-modeemi ei toimi. Tuo on nyt kertaalleen vaihdettu eikä uusikaan löydä WAN:ia. Tein asiasta eilen myös häiriöilmoituksen. Lähes koko joulukuun tuo on toiminut vetämällä kämpän datanoususta suoraan piuha (omaan) Buffalon reitittimeen ja siitä Viihdeboksiin. Samaa reititntä käytetään myös muiden laitteiden verkkoon kytkemiseksi, mutta aiemmin ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia.

IPTV-kanavia ei ole käytössä, joten niiden toimivuutta en oikein pysty tarkistamaan. Trailereita en ole kokeillut. Verkon nopeus on täysin riittävä speedtestin mukaan. Pitää tänään jossain välissä kokeilla nuo trailerit, mutta itsekin veikkaisin ennemminkin teidän palvelimia..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kun tallenteissa kelaa mainoskatkoja 10x nopeudella, niin hetken kestää playn painamisen jälkeen, että pikselit häipyy ja ääni palautuu.

Eurosport HD (IPTV) on myös ruvennut pikselöimään.
Oliskin vaan kelatessa... tuo alkaa heti tallennuksen alussa eikä häviä mihinkään missään välissä...
Käyttäjätaso 5
Sanoit, että modeemi ei löydä WANia. Sinulla ilmeiseti on yleiskaapelointi asunnossasi. Oletko kokeillut ohittaa modeemin ja kytkeä digiboksin suoraa asunnon nousuun, eli tulokaapeliin, joka todennäköisesti löytyy datakaapista. Tällöin saadaan modeemi ohitettua ja saadaan digiboksille suora Internet-yhteys talojakamolta.

Tämä siis vain testinä, näinhän ei yhteyttä voi käyttää, koska silloin mikään muu laite ei pääse Internetiin. Tuolla saisi kuitenkin hyvin selville onko vika itse modeemissa vaiko verkossa.

Osallistu keskusteluun