Elisa Viihteen tallennussäännöt

  • 4 lokakuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 917 katselukerrat

Lisäsin äsken Suomen Huutokauppakeisariin jatkuvan tallennussäännön. Samantien tunnisti kyllä ohjelman ja ilmoitti, että kolme tulevaa on lisätty ajastukseen. Katsoin tarkemmin niin siellä on tämän illan jakso sekä kaksi tulevaa uusintaa. Eikai tuo nyt uusintoja tallenna ja miten sen saa pois, että se ei huomioi uusintoja? Haluun ainoastaan uusimmat jaksot.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Valitettavasti jatkuva tallennus tallentaa kaikki esitykset ohjelmasta. Eli myös siis uusinnat ja uusintojen uusinnat. Tällä hetkellä ei ole muuta mahdollisuutta kuin poistaa ylimääräiset tallenteet tallennuksen valmistuttua. Helpoiten hoituu Viihteen mobiilisovelluksella tai selaimen kautta. Digiboksilla useamman tallenteen poistaminen yksi kerrallaan vie paljon aikaa. 🙂
Okei, täytyy poistella aina välillä. Ei pitäis olla kauheen vaikea tehdä muutosta tuohon jolloin sovellus tsekkaa ohjelmatiedosta ja tunnistaa siitä, että onko sama jakson numero tai teksti. Siitä vois tunnistaa uusinnan ja skipata sen. Toki ohjelmatietoihin voi tulla erilaisia muutoksia mutta parempi se olis kun tämä nykyinen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Jep. Ongelmaksi muodostuu ne ohjelmat joissa on vain geneerinen kuvaus ohjelmasta. Mm. Late Showssa lukee välillä vieraiden nimet ja välillä taas pelkästään kuvaus ohjelmasta, eikä jaksosta.

Muutoksen hankaluuden taustalla on varmaan sekin, että ylimääräiset tallenteet voi jokainen poistaa, mutta jos joku jakso ei olekaan tallentunut niin sitä ei pysty jälkikäteen siihen tallennelistaan saamaan. Tai teknisesti lienee mahdollista, mutta vaatisi kai sen että joku käsipelillä Elisalta sen sinne jotenkin lisäisi.

Siitä kyllä olen samaa mieltä, että jotain tuohon olisi hyvä keksiä. Aiheesta on ideoita palstalla Ideapajan puolella, mutta toteutuksesta ei mitään tietoa.
Onhan tää jo tämmösenää tosi kätevä vaikka joutuu poistelemaa dupeja. Päivittäin käyn neppailemassa tiettyjä sarjoja tallennuksee ja nyt vasta otin tallennussäännöt käyttöön.
Ei luulisi olevan kovin vaikeaa lisätä tallennussääntöön esim. mahdollisuus asettaa viikonpäivät jolloin sääntö on voimassa. Noin saisi karsittua jo suurimman osan uusinnoista.

Osallistu keskusteluun