Vastattu

Elisa viihteen vanhemmat tallenteet eivät näy. Ääni toimii.

  • 17 lokakuu 2018
  • 9 kommenttia
  • 771 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Oletteko huomanneet, että Elisa viihteen vanhemmat tallenteet eivät näy? Tai pari ehkä näkyy. Ääni toimii. Tammikuun 2018 vanhemmat tallenteet eivät näy tietokoneella ja Android puhelimella. Tv:n kanssa en ole vielä testannut. Onko Viihteen serverillä vika, vai mikä on?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 18 lokakuu 2018, 11:55

Korjauksia on meidän puolella tehty ja nyt pitäisi taas toimia 🙂 Kiitokset kaikille lisätiedoista ja tarkennuksista! Huikkailkaa tänne mikäli ongelmia vielä ilmenee (kannattaa tehdä virtajohdon tuuletus ensin ja jos sittenkään ei toimi niin viestiä tänne)
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Tv:n kanssa toimii, mutta ei puhelimella ja tietokoneella.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Elokuva: Up in the Air (S)Nelonen

29.01.2017 21:00Ei ainakaan tämä toiminut tietokoneella.

Käyttäjätaso 3
Hei Pappa. Sinullakin hyvä huomio. Asiakastuki on saanut tiedon tästä ''viasta", kun chattailin äsken.
Hei playboy, onko tämä "vika" vai ominaisuus? Ei näyttö kulu.
Käyttäjätaso 3
Nyt näyttäis, että Maaliskuun 2018 tallennukset osittain eivät toimi. Esim. Beck:Invaasio 19.3. TV4, Vapauden hinta 19.3.2018 Hero, Bunraku 18.3. Hero, Thor :Dark World 17.3.2018 Nelonen, Expendables 3 28.2.2018 Nelonen. VAIN ÄÄNI TOIMII NÄISSÄ RAINOISSA. En jaksa enempää käydä läpi näitä pirun tallenteita.
Käyttäjätaso 4
Jostain syystä näillä tallenteilla Elisan palvelimen tarjoama HLS master playlist / DASH MPD / Smooth Streaming Client Manifest on viallinen. Se ei sisällä ollenkaan videostriimejä, jotka kuitenkin ovat olemassa palvelimella.

Digiboksillakin käytetään HLS-protokollaa, mutta siten että video ja audio ovat samassa striimissä.
Yritin katsoa elokuussa tallennettua castlea, ääni kuuluu mutta ruutu on musta, kai ne saa näkyviin vielä?
Käyttäjätaso 3
Kiitos Elisa. Nyt toimii aamulla taas. Tarkistin asian kohdaltani.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Korjauksia on meidän puolella tehty ja nyt pitäisi taas toimia 🙂 Kiitokset kaikille lisätiedoista ja tarkennuksista! Huikkailkaa tänne mikäli ongelmia vielä ilmenee (kannattaa tehdä virtajohdon tuuletus ensin ja jos sittenkään ei toimi niin viestiä tänne)

Osallistu keskusteluun