Vastattu

Elisa Vuokraamo ja poistuvat elokuvat

  • 16 elokuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 686 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Kommentaattori
  • 24 kommenttia
Mikäs siinä on takana että vuokraamosta poistuu elokuvia? Oltaisiin haluttu katsoa PoC Salazars revenge tenavien kanssa vain todetaksemme että eihän sitä siellä ole mutta kaikki vanhat PoC leffat kyllä löytyy, Samoin ollaan odoteltu että mikähän siinä kestää että saadaan Guardians of the galaxy 2 valikoimaan. Tuntuu naurettavalta että mainostetaan että on vuokraamo mutta silti joutuu lähteä makuuniin että saa katsottua reilun vuoden vanhoja leffoja.

Olen ollut asiakkaana jo vuodesta 2012 asti ja valitettavasti olen samaa mieltä monen muun palstalaisen kanssa siitä että palvelu on vuosi vuodelta heikentynyt- toivottavasti tähän tulisi jokin parannus.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 16 elokuu 2018, 12:51

Mikäs siinä on takana että vuokraamosta poistuu elokuvia?

Sopimusteknisiä asioita. Kaikilla nettivuokraamoelokuvilla ei ole "ikuista" jakeluoikeutta. Aikajakson pituus, jonka elokuva on tarjolla, ei ole pelkästään Elisasta kiinni.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Mikäs siinä on takana että vuokraamosta poistuu elokuvia?

Sopimusteknisiä asioita. Kaikilla nettivuokraamoelokuvilla ei ole "ikuista" jakeluoikeutta. Aikajakson pituus, jonka elokuva on tarjolla, ei ole pelkästään Elisasta kiinni.
Käyttäjätaso 1
Eli rahasta kiinni kuten kaikki muukin - kun katetta on saatava tietty määrä palvelulla niin sitten tingitään tarjonnasta. Tähän juuri viittasinkin että palvelu menee huonompaan suuntaan, muutama vuosi sitten en tällaiseen ongelmaan törmännyt.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

Mikäs siinä on takana että vuokraamosta poistuu elokuvia?Sopimusteknisiä asioita. Kaikilla nettivuokraamoelokuvilla ei ole "ikuista" jakeluoikeutta. Aikajakson pituus, jonka elokuva on tarjolla, ei ole pelkästään Elisasta kiinni.

Kun asia on noin, onkohan elokuvien jäljellä oleva vuokrausaika jossain näkyvillä?

Jos jo on, niin hyvä.

Jos taas ei ole, niin voisikohan tai paremminkin pitäisiköhän olla?

Muistelen jossain vastaavassa palvelussa olleen jopa erillinen kategoria tyyliin "Vielä ehdit" tjsp. jossa selkeästi kerrottiin milloin leffat oli poistumassa.
Käyttäjätaso 1
Valitettavasti vuokrausaikaa ei ole nähtävillä missään, mutta tätä on toivottu aiemminkin, joten laitetaan viestiä tämän osalta eteenpäin 🙂
Käyttäjätaso 1
nyt saitte Guardians of the Galaxyn taas 'vuokraamoon'... ainoo miinus on että sitä ei voi vuokrata! sen voi ainoastaan ostaa hintaan €17.70 ... kyllä tää on aika surkeeta
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Itse katsoin Guardians of Galaxy2:sen Netflixistä.

Senhän saa kuukauden kokeiluun ihan ilmaiseksikin, katsoo samalla vähän muutakin.

Osallistu keskusteluun