Kysymys

Elisan surkeat yhteydet ja surkea WLAN

  • 21 elokuu 2013
  • 1 kommentti
  • 1337 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Mikähän siinä on, kun Elisa vieläkin myy kuluttajille tälläistä *****aa ja *****oja laitteita? Viihteen alkuvaiheessa sain boottailla modeemia vähintään 20 kertaa päivässä. Sitten päivittivät verkon kapasiteettia ja sai olla kohtuullisen rauhassa taas. Nyt on taas jatkuvaa pätkimistä nyt kun olen ollut pari viikkoa lomalla, niin aamuisin 8-12 saa modeemia boottailla taas useampaan otteeseen ja samoin illlalla. Eli taas ilmeisesti myyty kapasiteettia miinuksen puolelle. Lisänä on vielä tuo onnettoman *****a modeemi.

Ensinnäkin modeemi käy ***** kuumana ja toisekseen parhaillaan tämä yhteys on muutamaan kertaan pätkinyt. Modeemin resetoinniksi näyttää auttavan näköjään kopauttelu modeemin kylkeen jolloin nettiyhteys taas toimii. On kyllä hienoja laitteita kertakaikkiaan joko saat olla tuulettamassa virtajohtoa tai koputtelemassa laitteen kylkeen.

Kuinkahan paloturvallinen tuollainen Elisan 1eurolla hikipajoissa kasattu modeemi on? Ei oikein tuollainen herätä luottamusta. Lisäksi minulla on nyt vajaan 3 vuoden käytön jälkeen kuoret repeilleet liitoksistaan tuon jatkuvan virtajohdon repimisen ansiosta. Se virtajohto kun on mukavaan paikkaan laitettu laitteessa ettei käsi meinaa mahtua, niin tämän johdosta kuoret sitten löystyvät liitoksistaan.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Ei kyllä tosiaankaan pitäisi modeemin käyttäytyä noin. Laitoin sinulle yksityisviestiä tästä tapauksesta

Osallistu keskusteluun