Kysymys

Elisaviihde ei käynnisty galaxy s3ssa !

  • 11 tammikuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 1087 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Hei!

Ongelmailmeni uuden päivityksen myötä.  Tabletti ilmoittaa että "Elisaviihde on pysäytetty" avattaessa. Olen jo odotellut korjaavaa versiota tovin. Päivitykset on tabletissa kunnossa, välimuisti tyhjennetty, sovellus poistettu ja käynnistetty kone uudelleen ja asennettu. Mikään ei toimi, missä on vika? S5ssa toimii moitteettomasti.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Onko ongelma siiis galaxy s3 puhelimessa vai jossain toisessa tabletissa? Jos kyseessä on tablet, niin tarkoititko galaxy tab 3:sta?

Olisiko tästä ketjusta mitään apua sinulle?

Toimiiko tuolla open viihde sovelluksellakaan?
Galaxy tab 3 olisi kyseessä.
Käyttäjätaso 3
Huomasitko Jaksuun linkin? Erityisesti siellä tmkarhun postaus "Löytyi ennen kuin huomasin edes versiotasi. Tämä saattaa tapahtua muillekin. Syy oli Google ja sen tili joka automaattisesti asensi samat softat kuin mitä minulla on tuossa Huawei puhelimessani. Uskomatonta, mutta jotenkin tuo automagiikka siis asensi tuon 1.4.4 version Elisa Viihteestä. Poistin puhelimesta sekä tabletilta ja asensin tabletille uudelleen --> v3.2.1 kuten sinullakin ja johan näkyy tallenteet! Rock. Case closed. Vaarallinen fiitseri tuo Google tili."
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
addu kirjoitti:
Galaxy tab 3 olisi kyseessä.

Voitko kokeilla tällä viikolla julkaistua uutta Beta-versiota sovelluksesta: https://plus.google.com/communities/111361610963447864547

Käytännössä sinun pitää siis liittyä tuohon ryhmään ja sieltä löytyvässä linkissä ( https://play.google.com/apps/testing/com.elisa.viihde ) liittyä Beta-testaajaksi, jonka jälkeen laitteeseesi pitäisi päivittyä uudempi versio kuin mikä normaalista Play-kaupasta löytyy. Jos tuota päivitystä ei tule automaattisesti, voit kokeilla etsiä Elisa Viihteen Play-kaypasta ja painaa siellä päivitysnappia.

Uudessa versiossa on parannettu mm. tukea Intel-suorittimille, jollainen Galaxy Tab 3:ssa on.

Osallistu keskusteluun