Kysymys

Elisaviihde.fi uudistuneet sivutNäytä ensimmäinen kirjoitus

114 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Miksi tuo uusi elisaviihde.fi kiljuu evästeistä. Chrome on säädetty tämän ohjeen mukaan http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/496/
antero kirjoitti:
joulau kirjoitti:
wesson kirjoitti:
Eikö hakutoiminto auta? Hakee Pekka Puupää naisissa ja luulis tulevan näkysälle myös jos on kaksoiskapaple.

Itselläni on yhdessä kansiossa 71 jaksoa nimellä "Lentoturmatutkinta". Jaksot pystyy erottaamaan toistaan vain sen kuvauksen kautta, joita ei saa edes halutuloksissa näkyviin.

Olisko hyvää neuvoa antaa miten samannimisenä tallentuvan ohjelman eri jaksot saa haettua tällä mainitsemallasi haku-toiminnolla?

Ohjelmien katsominen Macilla on mahdotonta.

Jos jaksot ovat samassa kansiossa, niin haun sijaan voi tämän ainakin osittain hoitaa kyseisessä kansiossa järjestämällä ohjelmat aakkosjärjestykseen klikkaamalla yläpalkista 'Ohjelmat' ja tämän jälkeen siirtymällä ao sivulle.

Tosi mahtavaa ohje, hei! Nyt mulla on samassa kansiossa 71 samannimista ohjelmaa aakkosjärjestyksessä!

Eihän niitä kaksoiskappaleita tällä tavalla löydy, mutta nyt kahdella sivulla upea listaus L-kirjaimella alkavia sanoja alekkain. 
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Johan on mallillaan. Koneella mulal ei näy listass akuin osa elokuvista. Kaikki näkyy kyllä teeveen listassa siellä Elisa viihteen puolella. Mutta ei tietokoneella. Mitähän tääkin on olevinaan??
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Puhutko nyt vuokraamosta, vai tallenteista? 🙂
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Omista tallenteista. En edes löydä ku vähän yli 70 kuvaa vaikka niitä on satoja.
13 tuuman läppärin näytöltä Ohjelmaopas on kätevän käyttökelvoton. *****ti kanavia rinnakkain ja se alareunan vierityspalkki ei näy samaan aikaan yläreunan käynnissä olevan ohjelma kanssa. Noh, onhan siellä ne painikkeet sivulla ,mutta eihän toi leiska toimi. Kamalasti tilaa jokaisen ohjelman välissä. Huomattavasti tiiviimpikin kelpaisi, kun käytössä on hiiri jolla klikkailla.

Pitikö tämäkin pilata padien takia?
Minua suorastaan raivostuttaa tämä sivujen uudistus. Heiluu ja tökkii, eikä toimi. Mm uusi tallennus näyttää menevän aina talle nuskansioon, vaikka minkä muun valitsisi. Esim. tänään laitoin ykkösen Marie Curie -dokumentin tallennettavaksi omaan Dokumentit-kansioon. Näytti menevän yleiseen Tallennukset-kansioon. Luulin että oma virheeni, otin pois ja asetin tallennuksen uudelleen. Ei mitään, edelleen Elisan mielestä pitää osoitteen olla Tallennukset. 

En pidä uusista toiminnoista enkä uudesta ulkonäöstä. Harmittaa kovasti.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Kun haluaa tarkastaa samannimisiä ohjelmia ja että mikä jakso on kyseessä eipä onnaa ei muuta kuin huopaamalla edestakaisin. Kun pitäs kattoo onko kaksoiskappaleita. Tää uudistus on todella syvältä. Se on roskaa. Varmaan siksi otettu käyttöön että voi tyrkyttää samalla kaiken maailman hbö ja muita ohjelmia. Ei kiinnosta pätkääkään. Voi kun saisi vanhan takaisin!

Multa on täältä tietokoneen viiihteestä hävinnyt valtava määrä filmejä. Ne näkyy vain telkan listassa.
Käyttäjätaso 1
Onhan siellä sentään muutama korjaus jo tehty. Kuvaukset ja kansiot näkyvät hakutuloksissa. Myös Safarin bugi tallennuskansion valinnassa on näkojään korjattu. Kiitos näistä! Parin uudistuksen ansiosta tämä saattaa olla kohta jopa edellistä versiota parempi. Kunhan saatais loputkin bugit ja puutteet pian kuntoon.

Kaksi edellistä kommentoijaa voisivat tarkistaa, onko nyt parempi. Huomasin korjauksia jo alkuviikosta.

wessonille: Miten ne filmit on hävinny tietokoneen viihteestä? En oikein ymmärrä. Kai olet huomannut selata sivuja oik. yläkulmasta? Näkyvillä saisi olla kyllä jokin huomautus, että on useampia sivuja.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Tutkin vielä tätä asiaa minne filmit hävinneet tietokoneen Elisa viihteestä. Telkassa ne kyllä on ne listat.

Kysyn vaan hemmettii soikoon että jos kirjoitan hakuun Eläinten pelastajat tai Inhimillinen tekijä niin ennen näki sisältökuvauksen pitämällä hiirtä otsikon päällä. Nyt ei näe. Täytyy klikata ikään kuin haluaisi katsoa ja kun palaa takaisin haku on aloitettava uudestaan. Mitä ***** roskaa se on?+ On naputeltava kokonaan uusi haku joka ainoan kerran perään!
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hakutoiminnassa on kaiken lisäksi mahdotonta edes poistaa tarpeetonta ohjelmaa. Tää udistus on todella syvältä. Sen ainoa ja yksinomainen tarkoitus on tyrkyttää maksullista ohjelmaa viihteen käyttäjille. Ei kiinnosta.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Kun haluan hakutoiminnan avulla hakea vaikka Die hard ja huomaan että on kaksoiskappalekin. Sen poisto klikkaamalla on mahdotonta. Mun on siis kaivettava se esiin tuolta ohjelmistosta ***** kuusesta jotta voin klikata roskakorin kuvaa. Mitä pelleilyä se sellainen on??
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
No löytyi kohta "valmiit tallenteet" ja siellä kuvaukset ja poistoklikkaus!
Hetken jaksoin rullailla tätä topicia ja nyt lisään oman (ehkä jo tutuksu tulleen) asian.

Miksi ei voi sivulle kirjautua niin, että sivu muistaisi kirjautumisen?

Ennen uudistuksia oli kätevä käydä sivulla lisäämässä ohjelmaa tallennukseen  vain pomppaamalla sivulle.

Nyt pitänyt erikseen kirjautua sivulle aina vain uudestaan ja uudestaan. Ehkä se kaivatuin ominaisuus itsellä.

Osallistu keskusteluun