Kysymys

Elisaviihde salasana

  • 24 tammikuu 2016
  • 1 kommentti
  • 437 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Yritän etsiä ongelmanratkaisua eviihde, ViihdeX ohjelmien toimivuuteen - näistä muissa ketjuissa, mutta nyt salasanasta:

...

Saman käyttäjätunnuksen ja salasanan pitäisi käydä näihin ja myös elisaviihde.fi sivustolle.

Mutta milloin salasanan pituus on määritelty vain 6-8 merkkiseksi, kuten se nyt voidaan vaihtaa omaelisassa? Itselläni oli 10 merkkinen salasana, joka oli ihan toimivana käytössä. Miten olen voinut saada käyttööni 10 merkkisen salasanan vielä viime marraskuussa? Onko tällä pituudella jotain merkitystä johonkin?

Muutin salasanan nyt omaelisassa (en siis omaelisa palvelulle, johon on eri salasana kuin elisaviihde palvelulle - sekavaa!) vaan elisaviihteelle tuohon 8 -merkkiseen kun pidempää ei hyväksynyt. Ei näyttänyt vaikuttavan eviihteen eikä ViihdeX toimivuuteen millään tapaa.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  • ? Niinhän se on tällä hetkellä, että Elisa Viihde- tunnuksen salasana voi tällä hetkellä olla ainoastaan 6-8 merkkiä. Sitä, koska tuo muutos on tullut voimaan en osaa sanoa kuten en myöskään suoraa syytä siihen, miksi ylipäätään on rajattu tuo kyseinen pituus salasanalle. Voidaan toki syytä tälle yrittää kysellä. 🙂   Tarkemmin ViihdeX-tunnuksiin en osaa ottaa kantaa. 
  • Osallistu keskusteluun