Kysymys

ElisaViihde - Sopimuksen purkaminen

  • 22 syyskuu 2014
  • 2 kommenttia
  • 949 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Elikkäs, Elisa Viihde on ollut taloudessani tällä hetkellä noin vuoden (määräaikainen). Yhtenäkään päivänä se ei ole toiminut niin kuin luvattiin.

Internetin nopeus on max 20 / 1mbit/s, eli ADSL, vaikka luvattiin 100/10. Joo no ei tässä mitään, mutta koska talouteni on antennitalous, boxista ei näy normaalikanavat (MTV3,Nelonen jne) vaan johtoja pitäis rueta kikkailee paikasta toiseen jos haluaakin vaihtaa esimerkiksi Neloselta MusicTelevisionille. Tuo nopeus ei sitä paitsi verkkopelaamiseen riitä millään, jos sama netti jaettu koneelle + pleikkarille, pelaaminen mahdotonta. Eikä tuolla yhteydellä voi kyllä pelata mitään vaikka olisi pelkästään pleikkariin kytketty.

Nyt on tulossa muutto, muualta tarjottu valokuitu 100/10 mbit/s nopeudella, enkä saa irtisanoa nykyistä ElisaViihdettäni vaikka boksi ei toimi suoraan vaan täytyisi joku välikappale hommata aspan mukaan, internetin maksiminopeus 20/1, joka ei todellakaan ole sitä mitä luvattiin. Eli onko näin, että tällä p******** pitää kitkutella vielä sopimuskauden loppuun, jota on jäljellä vielä yli vuosi vai onko tässä purkamismahdollisuutta?

Voisinpa melkein ottaa kuluttajansuoja-asiamieheen yhteyttä.

T. 40 e/kk ADSL:stä maksanut.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Periaatteessa määräaikainen sopimus on määräaikainen.

Se, että palvelu ei vastaa luvattua on sopimuksen purkamisen mahdollistava, mutta tästä olisi pitänyt valittaa ajoissa heti, kun huomasi, ettei pelitä ja Elisalle olisi annettu mahddollisuus korjata homma.

Miten olsii Elisa Viihde ilman tietoliikennettä? Siihen voisi vaihtaa, eli saisit tuon 100/10 nopeuksisen netin muualta ja sen avulla kuikuilet Viihdettä. Vaatii sen uuden pienen digiboksin.

19;90 €/kk suurinpiirtein vain.
Asiasta valitettiin heti, mutta aspassa sanottiin, että asialle ei nyt enää mitään voi.

Useamman kerran ollut yhteydessä nyt aspaan päin ja sieltä sanottiin, että katsellaan miten se uudessa kämpässä toimii, vaikka aiemmin sanottiin, että ei se siitä nopeudu, joten täytyy sitten varmaan tehdä silleen, että ottaa sen netin muualta koska 100/10 netin muualta siihen saa. Ja boksistahan ei näy muut kuin "erikoiskanavat", joten ei sillä mitään tee.

Kakkaan tallasin niin sanotusti.

Osallistu keskusteluun