En pysty kirjautumaan Apple TV:n Elisa Viihde-sovellukseen

  • 15 kesäkuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 1388 katselukerrat

Hei, olen yrittänyt useaan otteeseen kirjautua Apple TV:n sovellukseen, mutta se ilmoittaa koko ajan salasanan tai sähköpostiosoitteen virheelliseksi. Olen tarkastanut tunnuksen ja salasanan moneen kertaan ja pääsen niillä kirjautumaan tietokoneellakin.

Miksi Apple TV:n sovellus ylipäätään kysyy joka kerta tunnuksia, kun yritän avata sitä, luulisi, että kun kerran on tunnuksen ja salasanan syöttänyt, se riittäisi, kuten riittää muissakin Apple tv:n sovelluksissa.

6 kommenttia

Hyvää palvelua Elisalta. On kuin tuuleen huutelisi.
Käyttäjätaso 4
Tervehdys!

Ilman muuta täällä Palstan puolella autellaan myös 🙂 Oletko kokeillut kirjautua Elisa Viihde -mobiilisovellukseen samoilla tunnuksilla? Onnistuuko kirjautuminen? Huomioithan, että Elisa Viihde -mobiilisovellukseen pystyy kirjautumaan Elisa-tunnuksella Viihde-tunnusten lisäksi. Laitatko vaikka Palsta-profiiliisi tietoihin, mitä tunnusta käytät kun yrität kirjautua AppleTV:n sovellukseen.
Same ongelma. Löytyikö ratkaisu? Ja siis kaikki tunnukset käyty läpi, no dice. Ja kaikilta muilta laitteilta kirjautuminen onnistuu.
Käyttäjätaso 1
Sama vika rahikaisella:). Se 8merkkiä pitkä salis, joka toimii kaikissa muissa laitteissa mutta ei apple tv:n elisa viihteen sovelluksessa?.

oliko tähän jotain yleistä ratkaisua olemassa?
Käyttäjätaso 1
Vastaan itse itselleni. Toisesta threadista kaivoin vastauksen. Eli oli pakko vaihtaa elisa viihteen salasana omaelisassa ja sen jälkeen onnistui kirjautuminen myös tähän apple tv appiin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Aition mikään sisältö ei ole toiminut kahteen päivään, virhettä toisto epäonnistui pukkaa. Appi poistettu ja asennettu uudelleen, ei auta.

Edit 18.8
Sovelluksen aitio toimii taas normaalisti

Osallistu keskusteluun