Kysymys

En saa siirrettyä elisanet.fi kotisivuille mitään

 • 10 toukokuu 2015
 • 2 kommenttia
 • 840 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Koitin siirtää tekemääni javascript koodia elisanet.fi/munimi sivulle muttei onnistu millää keinolla. Yritin kahdella tapaa. Windowsin 8.1 on ohjattu toiminto jolla voi siirtää dataa ftp tai http palvelimelle. Pääsin niin pitkälle että sisäänkirjauduin onnistuneesti tunnuksillani mutta sitten tuli texti ettei oikeuteni riitä siirtämään mitään.

Sitten kokeilin ilmaista kotisivunteko ohjelmaa nimeltään Webstorm 10. Siinäkin sain kaikki asetukset kohdilleen mutten ole täysin varma onko ne oikein.Kirjautuminen kyllä onnistuu ja se testinapilla tehtävä testi että onko yhteys palvelimeen onnistunut. Niin on kyllä. Mutta sitten tulee virheilmoitus kun yrittää siirtää sivulleni sitä samaista javascript koodinpätkää taikka jotain jpg kuvaa.Tulee virheilmoitus "Upload to www.elisanet.fi failed: could not change to work directory "

Nämä kohdat on epäselvät että tuleeko niihin se index.html kohdassa Mappings

1.Local Path

2.Deployment path on server

3.Web path on server

Sitten vielä kohdat

FTP Host ja Web server root URL on epäselvät mitä niihin tulee tarkalleen.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Asetukset on varmaan kuten sivuillamme: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/32/ ftp:n osalta? Harmittaa kun en ole itse säätänyt enää vuosiin mitään sivujen teon kanssa niin hankala auttaa tässä. Jotain mitä tolla herjalla löytyy on tämäntyylistä, mutta voi olla ettei auta mitään: http://www.codejava.net/java-se/networking/ftp/java-ftp-example-change-working-directory
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +2
  Ftp:tä varten kannattaa asentaa ilmainen ja suomenkielinen Filezilla jonka avulla tiedostojen siirtäminen on helppoa eikä asetuksia joudu pähkäilemään.

  Yhteyttä varten voi luoda oman profiilin tai satunnaisessa tarpeessa käyttää ohjelman pikayhdistämistä, jossa siis syötetään vain osoite (isäntä), tunnus ja salasana. Porttia ei tarvitse syöttää jos kyse on normaalista FTP-yhteydestä ilman suojausta.

  ftp.PNG

  https://filezilla-project.org/

  Osallistu keskusteluun