Kysymys

Ethernet -valo vilkkuu, netti ei toimi

  • 26 November 2014
  • 3 kommenttia
  • 1951 katselukerrat

Meillä on Elisan valkoinen modeemi ja musta digiboksi ja monia maksukanavia käytössä. Käytämme tietokonetta ja ipadia langattomassa netissä mutta digiboksi on kytketty kaapelilla modeemiin. Eilen illalla on ollut jotain häiriötä täällä päin ja aamulla käynnistelin molempia laitteita monta kertaa ja irottelin johtoja ja resetoin modeemia mutta vieläkin Ethernet valo vilkkuu oranssina eikä siis "langallinen netti" toimi, langaton toimii kyllä. Muut valot on vihreänä modeemissa. Nyt jäi aamu piirretyt näkemättä kun ei maksukanavat näkyneet. Apua kiitos!!!!

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Jos 'langallinen' netti ei toimi muissakaan laitteissa kun digiboksissa, niin lähtisin kokeilemaan modeemin resetointia, vaikka langaton verkko toimiikin. Digiboksin ja modeemin välinen verkkojohto kannattaa testata toisella laitteella, että se on ehjä ja yhteys toimii. Mikäli netti toimii muissa laitteissa myös 'langallisesti' niin vika rajautuu digiboksiin, silloin sen resetointi ja ellei sekään riitä niin ohjelmistopäivitys.

Netgem N7700 (pieni musta) digiboksin ohjelmistopäivitys:
1) Irroita virtajohto digiboksista.
2) Pidä digiboksin etupaneelissa olevaa virtapainiketta painettuna.
3) Liitä virtajohto takaisin digiboksiin.
4) Pidä virtapainiketta painettuna noin 3-8 sekuntin ajan kunnes virtavalo alkaa villua. Tämän jälkeen päästä irti, ohjelmistopäivitys on alkanut.

Tarpeen vaatiessa vikailmoitus asiakaspalveluun. Vikailmoituksia voi soittaa 24h/vrk.

Elisa asiakaspalvelu
puh. 01019 0240
Avoinna ma-pe 8-19, la 10-16.30.
Vika- ja häiriöilmoitukset 24h/vrk.
http://asiakastuki.elisa.fi

Mikäli teillä on käytössä musta pieni (Netgem N7700) digiboksi, niin sitä kannattaa myös kokeilla liittää langattomaan verkkoon josko laite sitä kautta lähtisi toimimaan. Näin saisitte ainakin 'väliaikaisratkaisuna' laitteen mahdollisimman nopeasti käyttöön. Näin pienempi ja suurempi väki pääsee nauttimaan Juniorista, Nappulasta, Cartoon Networkista ym.:)
Jos digiboksin resetoi niin häviääkö ohjelma tallennukset ?
Käyttäjätaso 5
Ei häviä, ne on Elisan palvelimella tallessa. Digiboksi ei tallenna itsessään laitteeseen vaan nettiin. Eli tallenteet eivät katoa. Myöskään tallennussäännöt eivät katoa. Eli jos olet asettanut, että tallentaa joka aamu vaikka Fox:ilta Prätkähiiret niin se jää myös voimaan vaikka asetukset resetoit.