Kysymys

Eurosport HD / Wake On LAN / Wippies Black - nyt ei enää tajuu...

  • 14 toukokuu 2010
  • 0 kommenttia
  • 618 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Kokenut konkari
  • 156 kommenttia
Mulla tulee parin viikon päästä jo täydet 2 v täyteen Kotitotaalia ja Elisa Viihdettä.
Kotoa löytyy Viihteen lisäksi muitakin IP-pohjaisia virityksiä tyyliin SqueezeBox ja Popcorn.

Olen kesäisin yrittänyt säästää sähkölaskuissa käyttämällä Wake On LAN-toiminnetta mediaserverissä (vanha IBM TP40, Win XP), joka on suoraan CAT-kaapelilla kiinni Wippies Black-purkissa (siis se SaunaVision mukana tullut). Talvisin nuo härpäkkeet ovat saaneet osallistua talon lämmittämiseen ilman turhia virityksiä.

Viime kesänä ei vielä ollut vapaita HD-kanavia, joten en osaa sanoa onko havaitsemani ilmiö uusi vaiko ollut olemassa jo aiemminkin.

Otin siis pari päivää sitten käyttöön WOL:n. Samoihin aikoihin Eurosport HD:lla lisättiin kaistaa (AC3 äänet). Downstream meillä on suht. vakio 17M, jonka pitäisi riittää.

Nyt mulla on todella kummallinen ongelma - menee yli hilseen... osaako kukaan selittää tätä:

    jos mediaserver on päällä niin kaikki toimii "normaalisti" (ei siis "loistavasti" vaan "normaalisti"  :)) jos mediaserver on stand by-tilassa (odottaa WOL herätettä), niin Eurosport HD pätkii älyttömästi. Ei voi  katsoa lainkaan. YLE HD toimii, SD multicastit toimii ja tietysti tallenteet toimii OK

Onko kellään muulla WOL-laitteita kotiverkossa? Tekeekö Wippies Black jotain outoja, loppuuko vääntö tms? Vinkkejä?

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun