Vastattu

EuroSport-tallenteiden poisto?

  • 15 lokakuu 2017
  • 12 kommenttia
  • 982 katselukerrat

Minulla on sekä vanha Pace että uudempi Netgem, ja koitin tänään siivota n. 100 Yleisurheilun MM-kisojen tallennetta selaimella (ElisaViihde.fi). Mutta sen lisäksi, etten voi katsoa netissä EuroSport-tallenteita, en jostain syystä saa niitä myöskään poistettua. Valitsen tallenteet, painan "Poista merkityt", ruutu välähtää ja kas, siellä ne ovat yhä, valinta vain poistunut. Yksittäin poistokaan ei tee mitään. YLEltä nauhoitettua sisältöä pystyin poistamaan.

Koitin huijata järjestelmää siirtämällä EuroSport-tallenteet alikansioon ja sitten poistin kansion, mutta kappas, nyt tallenteet ovat taas palanneet yläkansioon! Tallenteiden lukumäärä sen sijaan on tipahtanut radikaalisti, joten MM-tallenteeni ovat ehkä juuttuneet jonkinlaiseen limboon.

Hjälp.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi BK_viihde 28 marraskuu 2017, 10:55

Eurosport-tallenteiden poisto on nyt korjattu!
Katso alkuperäinen viesti

12 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Moikka jokkebk2 ja tervetuloa Palstalle!
No onpas kumma juttu 😞 Onnistuuko tallenteiden poistaminen nettiselaimen kautta Elisa Viihteen sivuilla: https://elisaviihde.fi/ ? Voisitko samalla lisätä asiakasnumeron profiiliisi tai laittee meille yhteystietosi yksityisviestillä niin selvitetään asiaa lisää: http://elisa.fi/palstatiimi .
En onnistunut lähettämään yksityisviestiä täältä Palstalta, ja koska Viihteeni on vanha henkilökunta-Viihde, niin OmaElisassa näkyy Viihde-tabissa vain Elisa Viihde -sovelluksen mainos. Vanhassa OmaElisassa näkyy sopimus, mutta linkki vie uudelle puolelle mainossivulle, eikä näytä mitään.

Päivitin nyt profiiliini nimen ja puhelinnumeron, ja voitte kysyä myös Viihde-tiimiläisiltä, olin reilu vuosi sitten vielä siellä aidan sinisemmällä puolella töissä. Samasta syystä alkup. Palsta-tunnarini jokkebk oli varmaan lakannut toimimasta, siihen liitetty sähköpostikin varmaan lakannut olemasta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hankaloittaa kieltämättä selvittelyä 😃 Laitoin sinullepäin yksityisviestiä, katso tuliko tämä perille ja jatketaan sitä kautta jos mahdollista 🙂 Muussa tapauksessa laitatko tuonne asiakasnumeron tilalle digiboksin sarjanumeron niin päästään tutkimaan tilannetta paremmin?
Ihan sama ongelma on minullakin. Euro sport - ohjelmia voi tallettaa, mutta niitä ei voi katsella eikä niitä voi poistaa. Laite on Netgem n7800.
Sama juttu. Poisto muka onnistuu, hetken päästä näkyvät uudelleen. Ärsyttävä.
Sama täällä. Toivottavasti tähän löytyy jokin ratkaisu.
Käyttäjätaso 1
Jokohan olisi löytynyt ratkaisu tähän ongelmaan. En myöskään saa poistettua Eurosportin tallenteita. Yritetty selaimen, puhelimen, tabletin ja digiboksin kautta. Aina vaan tulevat takaisin.
Käyttäjätaso 4
Sama ongelma täälläkin. Helpointa olis palauttaa tallennusoikeus 😆
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tästä on asia selvityksen alla ja vastaillaan tänne, kun on uutta tietoa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Eurosport-tallenteiden poisto on nyt korjattu!
Hei

Nauhoitin eurosportilta snookeria ja tallenne näkyy mutta sitä ei voi katsoa boxilla eikä mobiilissa? Kuulemma poistaminen onnistuu mutta olisi kiva nähdä tallenne ensin😀
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei

Nauhoitin eurosportilta snookeria ja tallenne näkyy mutta sitä ei voi katsoa boxilla eikä mobiilissa? Kuulemma poistaminen onnistuu mutta olisi kiva nähdä tallenne ensin😀

Oliko sulla Pacen sinivalkoinen boksi vai Netgemin musta pieni digiboksi käytössä? Pacella tuo katselu pitäisi onnistua, Netgemillä tämä ei valitettavasti ole mahdollista 😞

Osallistu keskusteluun