Kysymys

Formula1 2014 kausituote

  • 3 maaliskuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 1010 katselukerrat

Tervehdys, viime vuosina olen tilannut tuon Formula Katsomo - palvelun, mutta tänä vuonna tuota ei teillä enää tarjolla ole. Katsomon Total Sport -paketissa tuo on ilmeisesti mukana, mutta myös Katsomon F1 kausituotteessa (89,95€ kertamaksu).

Näin ainakin kertoo: http://www.mtvkatsomo.fi/?treeId=33002001

Ongelmana on, että tuota kausituotetta en Viihteen tarjonnasta löydä? Onko tuota mahdollista saada Viihteen kautta, vai onko "pakko" ottaa paketti, jossa muut lajit ovat itselleni täysin turhia, enkä niistä halua maksaa.

3 kommenttia

Viihteessä ei ole tänä vuonna tarjolla erillistä F1-tuotetta.

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Elisa-Katsomo-f1-kaudelle-2014/m-p/345309#M24912
Joo..näin se vaan menee...itse katselin viime vuonna läppärin kautta F1:stä kun ei ollut Elisa Viihdettä...no sitten hommasin Elisa Viihteen ja yhtenä ajatuksena oli että voin lopettaa F1 katselun läppärin kautta....MUTTA!!! mitäs Elisa meni tekemään..poisti kyseisen tuotteen tarjonnasta...kiitos ihan h*******ti.

Eli edelleen katsellaan Formulaa läppärin välityksellä tv:stä..mutta onneksi ei tartte maksaa tuosta muusta p****sta mitä yrittävät Elisan kautta pakkomyydä jos haluaa F1:stä katella mutta jääkiekko yms muu ei kiinnosta...

Pieni avautuminen asian tiimoilta mutta tekipä hyvää...
Moi, 

ja kiitokset vastauksesta... mutta hyvä, tiedustelin asiaa Katsomolta erikseenkin viime viikolla ja nyt tuonne linkkiin on tullut jopa tuo kausipaketti myyntiin n.,90€ hintaan. Taidan kallistua siihen, muut tarjooman lajit eivät niinkään kiinnosta...

http://www.mtvkatsomo.fi/?treeId=33002001

Osallistu keskusteluun