Häiriön jälkeinen pätkiminen Viihteen toimimattomuus (Riihimäki)

  • 3 huhtikuu 2016
  • 0 kommenttia
  • 84 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
En tiedä mihin Elisan typerien sivujen uudistusten jälkeen saa tähän aikaan laitettua reklamaatiota, mutta laitetaan tänne ja toivotaan sormet ristissä, että joku vastaa. Eli vika joka oli minulla päällä 31.3 ja 1.4 palasi taas tänään 16.30 kieppeillä.

Eli alkuperäinen ongelmaketju https://palsta.elisa.fi/hairiotiedotteet-3/korjattu-hairio-elisan-laajakaistayhteyksissa-hausjarven-hyvinkaan-ja-riihimaen-alueilla-313-klo-1937-2250-498941

Lainaus:

"Useampi tunti tapeltu ja vihdoin tuli kuntoon.

Asiat joita tuli tehtyä:

- Modeemista virtapiuha pois pariksi minuutiksi= Ei apua
- Modeemista resetointi=ei apua
- Digiboksista kanavien uudelleen haku=Ei apua (0 kanavaa löydetty)
- Digiboksista virtanäppäin 3sec pohjassa=Ei apua
- Antennikaapeli suoraan ilman viihdettä=Kaikki toimii eli vika Viihteessä

- Koko Viihteen resetointi ja uudelleen asennus= Toimii (tätä ei tullut ajateltua, kun ennen on pärjännyt tekemällä yllämainitut toimenpiteet. Tässä vaan on se huono puoli, että nyt meni kaikki suosikit ym. asetukset uusiksi)

Modeemina N7700. Miksei näistä ohjeisteta Elisan toimista millään tapaa? Ja eikö näistä häiriöistä tiedoteta esimerkiksi matkapuhelimeen jos on selvä vika? Vikailmoitus on päivätty 31.3 klo 19.37, mutta ainakin omalla kohdalla kellonajan puolesta vika oli päällä useampia tunteja aiemmin ja kuulemma alkanut hieman kauempana jo 30.3 samalla "heikko signaali" viestillä.

Miten on hyvitysten laita? "


Eli tosiaan tämä sama homma alkoi tänään ja juuri äsken. Alkaa kovin ärsyttämään jos tuosta digiboksista joutuu melkein joka päivä laittamaan tehdasasetusten palautuksen ja taas järjestämään kaikki uudelleen. Mihin reklamaatio osoitetaan ja kenen kanssa keskustelen korvauksista? En ole tälläisestä palvelusta maksamassa joka minuutin välein pätkii ja ilmoittaa heikosta signaalista.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA