HBO Nordic jaksot aina myöhässä!!!

  • 12 lokakuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 508 katselukerrat

Hei,

alamme olla todella pettyneitä ja ärsyyntyneitä Elisa Viihteen HBO ohjelmakirjaston toimintaan. Esimerkiksi Last Week Tonight With John Oliver sarjan jaksot ovat joka ikinen viikko useita päiviä myöhässä, välillä jopa lähes viikon. Sarjan uusin jakso on tullut HBO:lle maanantaina, eikä sitä nyt keskiviikko iltana vieläkään näy Elisalla!! Voisiko tälle asialle kiitos nyt yrittää tehdä jotain, tai irtisanomme palvelun.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
HBO:lla on välillä viiveitä uusien tuotantokausien tai jaksojen toimittamisessa, julkaisemme ne Elisa Viihteellä aina heti kun ne saamme. Noita viiveitä toki siis on, mutta kuten sanottu julkaisemme ne heti kun ne olemme saaneet.
Muistelisin joskus lukeneeni jostain että HBO Nordicia tarjoavat operaattorit saavat nuo ohjelmat vasta sitten kun ne on käännetty ja tekstitetty, kun taas HBO itse laittaa ne verkkoon jo ilman tekstitystä. Soneralla on vissiin sama juttu ja siksi esim. Last Week Tonight with John Oliver tulee monesti vasta perjantaina jakoon Viihteeseen, kun taas HBO laittaa jaksot jo alkuviikosta omaan palveluunsa ensin ilman tekstitystä ja lisää tekstit sitten myöhemmin viikolla.
Fear the walking dead S3e5 myöhässä! 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Fear the Walking Dead saatiin tänään näkyville, mutta tekstitysten kanssa näemmä vielä jotain pientä ongelmaa. Korjaillaan tämä vielä 🙂

Osallistu keskusteluun