Vastattu

HBO Nordic uudet julkaisut


  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 0 kommenttia
Miksei uudet julkaisut näy heti Elisa Viihteen kautta, esimerkiksi Game of Thronesin uusin jakso ei näy elisa viihteen kautta HBO Nordicissa vielä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 17 heinäkuu 2017, 12:53

Moikka!
Ensimmäisen jakson toimitus viivästyi, mutta nyt jakso on katsottavissa HBO:lla myös Elisa Viihteen kautta.
Pahoittelut häiriöstä!

Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moikka!
Ensimmäisen jakson toimitus viivästyi, mutta nyt jakso on katsottavissa HBO:lla myös Elisa Viihteen kautta.
Pahoittelut häiriöstä!
Eipä näytä aina monet muutkaan sarjat ilmestyvän Elisan kautta otettuun HBO:hon normaaliin tapaan. Nytkin olen odotellut Last Week Tonight with John Oliver:n uusinta jaksoa, joka esitettiin samana päivänä kuin GOT:n uusin jakso. HBO:n omassa palvelussa tuo uusin jakso kyllä olisi jo katsottavissa, mutta ei Elisan kautta.
Käyttäjätaso 2
Tarkistin tuon Viihteen HBO:n, sieltä tosiaan vielä se uusin jakso uupuu 😕 Pahoittelut viivästyksestä, pyrimme saamaan sen katsottavaksi mahdollisimman nopeasti!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Eihän asia minulle mitenkään kuulu, mutta vaikuttaa siltä, että tuota jaksojen viivästymistä tapahtuu hyvin usein. Olisiko syytä tarkistaa (ja kenties jopa korjata) mistä se johtuu? Vai onko sitten helpompaa vain korjailla jälkeenpäin pahoitteluiden kera...? :8
Kumpa korjailut vielä tapahtuisi kohtapuoliin pahoittelujen jälkeen, mutta eipä tilanne näytä niin kätevästi aina muuttuvan mihinkään. Taitaa itsellä Viihteen HBO-tilaus jäädä kaavailtua lyhyemmäksi kun ei palvelu tunnu toimivan kuten pitäisi ja siirryn tilaamaan palvelun taas suoraan HBO Nordicilta. Omassa telkkarissani HBO:n käyttö olisi hivenen kätevempää Viihteen kautta, mutta kukapa jaksaa aina odotella haluamiaan jaksoja kun ne toisaalla olisi jo katsottavissa, vielä kun hintaeroa ei tule tilauskanavasta riippumatta.

Osallistu keskusteluun