Vastattu

HBO Nordicista puuttuu jakso

  • 9 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 363 katselukerrat

Mulla on sopimus HBO Nordicista, jota voin katsoa digiboksin kautta. Huomasin eilen (keskiviikko), että normaalisti iltasella tullut uusin After the Thrones -jakso (S1E7) ei ole ilmestynyt. Tänään tarkistin useamman kerran uudelleen, eikä sitä näy digiboksin jaksoissa edelleenkään.

Netin kautta kyseinen seitsemäs jakso on kuitenkin listattu niin HBO:n, HBO Nordicin ja Elisankin ohjelmakirjastoon. Kävin jakson sieltä laittamassa suosikkeihini, jonka jälkeen koko ohjelma poistui digiboksin HBO:n suosikit-listauksesta.

Tuntuu vähän typerältä valittaa tästä, koska ohjelma nyt ei ole niin erikoisen hyvä, mutta periaatteesta haluaisin kuitenkin maksavana asiakkaana voida nähdä sen ihan tavallisesti. Onko muillakin sama ongelma vai johtuuko kenties omasta boksista? Tai netistä? Vai mistä tämmöinen edes voi johtua?

Tehdasasetukset olen digiboksiin laittanut uudelleen, mutta ei se ainakaan ole auttanut. Laajakaista on yhdistetty normaalisti boksiin ja se toimii. Mielestäni eilen HBO:n Viimeksi lisätyt -lista päivittyi uusista ohjelmista tiistaihin verrattuna kun sen päivällä aukaisin.

Help?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 9 kesäkuu 2016, 15:47

Hei hitzi1, ja tervetuloa palstalle!Yleensä kyseessä on vain se, että jaksot pitää muokata Elisan boksille sopivaan muotoon (tässä voi joskus mennä tovi). Joskus jaksot myös saapuvat meille myöhässä, tai kansikuva on jäänyt puuttumaan, jolloin palvelin hylkää jakson. Jakso ilmestyy kyllä katsottavaksi pian, mutta tarkkaa aikaa en voi luvata.
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei hitzi1, ja tervetuloa palstalle!

Yleensä kyseessä on vain se, että jaksot pitää muokata Elisan boksille sopivaan muotoon (tässä voi joskus mennä tovi). Joskus jaksot myös saapuvat meille myöhässä, tai kansikuva on jäänyt puuttumaan, jolloin palvelin hylkää jakson. Jakso ilmestyy kyllä katsottavaksi pian, mutta tarkkaa aikaa en voi luvata.
Kiitos vastauksesta!

Arvelin tietenkin että jakso jossain vaiheessa tulee katsottavaksi, yllätti vain kun aikaisemmat 6 jaksoa on tullut minuutilleen samaan aikaan aikaisemmin, muutkin ohjelmat näkyneet aina normaaliin tapaan ajallaan.

Mutta eipä auta kuin odotella. Kunhan ennen seuraavaa Game of Thrones -jaksoa tulee niin kaikki on hyvin. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Täällä se lukee kyllä ,hmm: https://elisaviihde.fi/ohjelmakirjastot/426/sarja/6944/after-the-thrones :

HOX HOX! HBO:ssa onkin havaittu yleinen häiriö, joten voisikos liittyä tähän :?
Heh, no ei kyseistä jaksoa näy edelleenkään digiboksin kautta, vaikka netissä se tosiaan on joka paikkaan listattu. Saa nähdä ehtiikö tulla ennen seuraavaa jaksoa...

No, katsoin sen muualta kun en jaksanut odotella. Aika outoa silti, että lähennellään jo viikon päiviä siitä kun jakson olisi pitänyt näkyä. Toivottavasti näin ei käy niiden ohjelmien puolesta, joiden vuoksi tuon palvelun olen tilannut. Sitten voisi alkaa jo oikeasti pänniä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Laitoin asiasta nyt tarkempaa selvityspyyntöä eteenpäin. 🙂
Ilmeisesti jaksot normaalisti ilmestyvät keskiviikon tienoilla, sillä niissä on pieni tekstitysviive. Nyt kuitenkin tämä 7. jakso on kadonnut.
Saadaan sekin kyllä näkyviin. Toivottavasti 8. jakso ilmestyy sitten normaalilla aikataululla. Tänään kun olisi taas GoT- päivä :8
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nyt tuo kadonnut jakso on jäljitetty ja se näkyy boksilla. :8

Osallistu keskusteluun