HBO ohjelmakirjasto ja muut, mielipide

  • 8 helmikuu 2018
  • 1 kommentti
  • 203 katselukerrat

Miksi HBO ohjelmakirjastossa komediaelokuvien sekaan on laitettu standup-komiikka? Hankala selata elokuvia, kun niistä ei ole edes oikeita elokuvapostereita siellä. Standup-komediat eivät ole elokuvia, vaan omaan luokkaan kuuluva alue. Tai miksi Aitiossa on oma luokkansa suomalaisille elokuville, mutta silti ne on laitettu lisäksi ulkomaisten elokuvien sekaan? Valikoimat ovat olemattomia muutenkin, uusia elokuvia ei juuri ilmesty. Sama ongelma koskee jo Netflixiä, ja Viaplaytä. Viaplay on valikoimaltaan ihan onneton. Elisan vuokraamossa on valikoimaa, mutta uusia ei ilmesty kovin nopeaa tahtia, ja elokuvat maksavat keksimäärin enemmän kuin esimerkiksi Viaplayn vuokraamossa tai Googlen elokuvissa. Google tarjoaa erittäin laadukkaan valikoiman vuokraelokuvia, tämä on tietenkin oma mielipiteeni. Katselin muiden maiden Netflix valikoimia ja täytyy sanoa, että suomessa valikoimat eivät päätä huimaa, ei missään ohjelmakirjastossa. CMore on ihan turhuutta, ja Viasatin elokuvakirjasto on ihan sama. Science fiction elokuvia ei ole koskaan tarpeeksi suurta valikoimaa, ja kunnon klassikko komedioita ei löydy mistään.

Ja se joka todella ottaa päähän: Aitiossa, ja jopa vuokraamossa, on Asylum elokuvatuotantoyhtiön elokuvia. Kuinka niitä voi olla Vuokraamossa? Kuka oikeasti maksaa 4,90 euroa heidän elokuvistaan? Asylum-yhtiö tuottaa surkeita toiminta ja science fiction elokuvia surkeilla tietokone-efekteillä sekä Ö-luokan näyttelilijöillä, ja he kopiovat muita suurelokuvia, kuten Independence day ja San Andreas. Vain nimiin on lisätty pieni eroavaisuus, mutta jopa elokuvaposteri on melko sama. Kerran luulin katsovani alkuperäistä San Andreas-elokuvaa, mutta pian tajusin, mistä tämä olikin peräisin. Nimi olikin San Andreas quake, ja elokuvaposterissa sama helikopterin kuva. Sanoisin, että se on jo täyttä linssiin viilaamista. Tämä on vain oma mielipiteeni. Toivon todella että nämä asiat joskus vielä muuttuvat paremmiksi. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiitos näistä mielipiteistä. 🙂
Siirrän tämän nyt kuitenkin pois Ideapajalta, sillä varsinaisesti tämä ei sisällä uutta ideaa. Toki palautteen pistän noista hakutuloksista ja kategorioista eteenpäin.

Olisko sulla heittää esimerkkiä mikä elokuva näkyi Aitiossa väärässä osiossa?


Ja mitä tuohon Asylumiin tulee niin kyllä niilläkin on oma katsojakuntansa. Ymmärrän kuitenkin mielipiteesi asiasta.
Yhtiö julkaisee tarkoituksella mockbustereita eli ulkoasun, nimen ja leffan kuuluukin olla samantyylisiä. Mockbuster on nimenomaan jäljitelmä.

Osallistu keskusteluun