HBO:sta

  • 26 huhtikuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 151 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Kommentaattori
  • 42 kommenttia
Olen joko katsonut suurimman osan tai sitten ei kiinnosta.
Käyn välillä katsomassa mitä uusia on lisätty - ja useimmiten pettymys on suuri, vaikka siihen olisi jo pitänyt tottua! - "uutuudet" on pelkkiä sarjojen uusia jaksoja!
Voisiko ne laittaa johonkin muualle uutuuksiin ja oikeisiin uutuuksiin elokuvat ja dokkarit, jotka ovat tavallaan "yksittäistapauksia"?!
Siihenkin olen pettynyt, että trillereitä tulee lisää äärimmäisen harvoin, samoin kauhua ja nekin "uutuudet" on ihan vanhoja. Eikö muka laadukkaita noihin kategorioihin sopivia elokuvia/sarjoja tule enempää?
Dokkareitten laatu heikentynyt alkuajoista ihan uskomattoman paljon, tuntuu, että nykyään niitä tehtaillaan liukuhihnalla aiheesta kuin aiheesta ja laadusta todellakin tingitään.
Vai olenko minä vaan liian vattiva?!

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Wuff, onpa harmillista, että HBO:n sisältö ei täytä odotuksia. Et suinkaan ole liian vaativa, tietenkin on hyvä tuoda toiveitaan ilmi. Voidaan välittää palautetta eteenpäin täältä, mutta voit laittaa sitä myös suoraan HBO:llekin, jolloin he toivon mukaan vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. 🙂 Itse tykkään seurata paria sarjaa HBO:lta, esimerkiksi juuri alkanutta toista kautta Handmaid's Talesta. 🙂
Käyttäjätaso 2
Joo, jotkut sarjat olisi kiinnostavia, mutta suurin osa niistä löytyy kokonaan kirjastosta (duunipaikka) ja sieltä ne saa koska vaan!
Hankalimmaksi tällä hetkellä koen hakemisen, koska juurikin uutuuksista löytyy joka sarjan joka jaksolle oma ilmoitus ja dokkareissa on mielettömät määrät saman sarjan esim. komedia/standup-juttuja, jotka voisi kasata yhden otsikon alle.
Mielelläni laitan kyllä palautetta suoraankin 🆒
Eniten kaipaisin uudempia, laadukkaita trillereitä, psykologisia jäänäreitä ja kauhua!
Komediat, romantiikka ,äksöni, westernit ei kiinnosta ja jotkut lasten sarjat taas on pilattu dubbaamalla ilman, että olisi mahdollisuus valita ne originaalit äänet.
Mutta kun ottaa huomioon, mllaista roskaa (minun mielestäni) nykyään tehdään suurimmaksi osaksi, niin kyllä HBO edelleen on siellä laadun kärjessä! Siksihän ne parhaat on jo nähty ja osa muutamaankin kertaan. 😃

Osallistu keskusteluun