Kysymys

HD-kanavat, ääni, ...monta ongelmaa

  • 17 tammikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 854 katselukerrat

Elisa Viihde, 100M liittymä ja Netgem boxi hankittu 1.12.2014 ja käytössä wlan-yhteydellä. HD-kanavat (511-->) ei tosiaan näy kuin satunnaisesti ja ääni pätkii. Kanavalistassa näkyvät toiset Yle ym. HD-kanavat eivät näy ollenkaan.

Samsung Smart TV:n omalla wlanilla esim HBO Nordic näkyy mainiosti. Siis ei ole nopeudesta varmaan kiinni, vaan jostain Elisa-spesifisestä: servereistä, boxista ?? Boxiin liittyviä ongelmia on tälläkin palstalla raportoitu aiemminkin.

Yksi 80 Euron 😞 omagurupuhelukin on takana. Siinä vaihdettiin modeemi vakiokanavalle.

Nyt alkaa jo harmittaa...

3 kommenttia

Äänen katoaminen on boksin bugi:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Digiboksit-ja/Netgem-N7700-n-%C3%A4%C3%A4ni-katoaa/m-p/383981#M31963
Kiitos vinkistä. Sugnaalitaso oli tosiaan 40%. Sain sen boxia ja modeemia siirtelemällä 60%iin, eli vihreälle. Nyt pitää testailla, josko ongelma vähenisi/häviäisi. Äänen katoamiseen ei vaikuttanut. Edelleen pitää käyttää toisella kanavalla, että saa äänet takaisin.
Käyttäjätaso 1
Oletko tarkistanut Netgemin langattoman signaalin voimakkuutta? Se löytyy asetuksista -> Verkkoyhteydet ja kun yhdistätte langattomaan verkkoon, ruudulle pitäisi tulla langattomien verkkojen nimi ja signaali % - lukemana. Kannattaa myös katsoa vaihteleeko signaali. Toki aina parempi rajata vikaa jos pystyisit kokeilla piuhalla suoraan modeemista digiboksiin.

Osallistu keskusteluun