Kysymys

HD-kuvan laatu (antenni ja Netgem7700)

  • 31 toukokuu 2014
  • 10 kommenttia
  • 4289 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Kylläpä oli HD-kanavat ISO pettymys, kun tänään vaihdoimme PPO-viihteen Elisa-viihteeseen. Boksi on liitetty langattomasti Inteno-modeemiin.

Mikä avuksi???

10 kommenttia

Verkkokaapelilla saisi varmaan paremman kuvan.
Käyttäjätaso 1
"Ensin meni kuva ... ja nyt meni äänikin".

Kaapeli ei pelannut eilen, tyydyimme siis langattomaan (vain 40 % voimakkuus 3 m päähän, välissä eteinen ja vessa). Aamulla tilasin maksukanavia, buuttauksia ... ja enää ei pelaa langatonkaan!!! Läppäri ja känny kyllä löytävät verkon hyvin ...

Miten tästä Elisasta pääsee eroon? Elisa ei ole täyttänyt niitä ehtoja, jotka PPOn kanssa sovin, joten mielestäni määräaikaisen sopimuksen voi tähän perustuen purkaa.
Olet varmaan tehnyt myös tehdasasetusten palautuksiakin.

Itsekin olen tänään jumpannut oikein kunnolla tuon boksin kanssa. Uusin versiopäivitys ilmeisesti toi erilaisia ongelmia.
Käyttäjätaso 3
Itsellä myös antenni, vaikkakin kytketty kaapelilla verkkoon niin täytyy todeta että boksin HD-kuvanlaatu on aika kuraa katsottavaa.

Lieneekö syynä HD-pakkaus tapa jota Elisa käyttää tai sitten boksin videopiiri on täysin surkea. Elisa kiistänyt että boksin HD kuvanlaatu olisi huono.

Muutenkin oli hyvä katsoa viimeksi MM-lätkää kun parisen kymmentä sekunttia ennen kuului ulkoa aina huutoa kun tuli maali 🙂
Käyttäjätaso 1
Olenolen ... ja resetoinut modeemin ... 😞.

Boksi näyttää nyt kyllä taas löytävän langattoman yhteyden, mutta ei vaan suostu yhdistämään ...
Käyttäjätaso 1
Viivettä on tosiaan ... Ip:llä pelasi TotoTV jonkin aikaa ja yritin pelata totoa läppärillä. En ehtinyt. Reaaliajassa hevoset olivat juosseet jo puoli kilometriä ...
Käyttäjätaso 1
Jk. PPO viihteellä ei ollut mitään viivettä ...
Käyttäjätaso 3
Viive johtuu boksin käyttämästä adaptive bitratesta. Tämä siksi kun sillä voidaan mukauttaa datavirta yhteyden nopeuden mukaan, aiheuttaa vain samalla tälläisen piene ikävän haittavaikutuksen.

Elisalta on pyydetty että boksiin tulisi valinta mahdolisuus myös multicastille, niin silloin häviäisi, viiveongelmat ja toivon mukaan mahdollisesti myös kuvanlaadun ongelmat.
Käyttäjätaso 1
Verkkoyhteys onnistui siirtämällä lan-johto pois Inteno-modeemin 4-paikalta 🙂.
Kyllä on HD kuva melkosen huonoa ja eikä viritin ole mistään herkimmästä päästä. Pace sentään löysi anteeni HD kanavat

Osallistu keskusteluun