Vastattu

Hd tallenne ei toimi

  • 29 toukokuu 2012
  • 6 kommenttia
  • 5031 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Elikkäs koitin normaaliin tapaan katsoa YLE HD tallennetta ja tallenne lähtee pyörimään ja kuva vilahtaa jonka jälkeen vain äänet kuuluvat ja alalaidassa lukee suunnilleen että televisio ei tue HDCP:tä tai vastaavaa. Kuva näkyy kyllä esim kelatessa.

Mikäs se tämä ongelma on? Aiemmin toimi ihan mallikkaasti...

Edit: Testasin niin vika ei ole ainakaan tallenteessa, toimii koneen kautta ok.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Käpy 31 toukokuu 2012, 07:40

Noniin ratkaisin ongelmani. 

Ongelma: HD Tallenne ei näy, ääni kuuluu. HDCP laitetta ei tunnisteta.

Ratkaisu: Menu-Vianselvitys-HDMI-HDMI ääni (tai vastaava) oli automaattinen-Laitoin HDMI ja rupesi toimimaan.

Eli ilmeisesti boxi ei enään kykene tuota automaattisesti hoitamaan.

Edit: Tosin katsoessani sitten HD tallennetta, modeemi päätti pyörähtää ympärin. 5min odottelua ja buuttailua ja lähti taas toimimaan. Se onkin sitten jo toinen tarina, jota rupean tutkailemaan.

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Eipä toimi MTV3 HD tallenteetkaan. Ääni kuuluu silloin kun sitä sattuu huvittamaan, tekstitys toimii tai ei toimi.

Kuva sentään pätkii vaan harvakseen. Jos sitäkään nyt kovin positiivisena voi pitää...

Edelleenkään siis markkinoinnin viesti ja todellisuus ei kohtaa.
Käyttäjätaso 4
Vikailmoitus kannattaa tehdä. Jos eivät saa toimimaan niin ehdota että hankit telewell 510 modeemin ja Elisa korvaa sen sinulle. Olihan molemmilla siis adsl yhteys?
Käyttäjätaso 1
Kyllä adsl ja se vanhempi harmaa boxi.

Valikon HDMI kentästä löytyy kyllä että TV: Tunnistettu ja laite: Tunnistettu.

No pitää huomenna tehdä vikailmoitus jos ei täältä mitään vinkkiä löydy.
Käyttäjätaso 3
Jotenkin tässä ajan kuluessa on tullut sellaiseen tulokseen, että vikailmoituksen tekeminen on aika turhaa puuhaa.

Yleensä jos jotain tapahtuu, niin toiminta vaan huononee... Pitää ehkä kokeilla välillä.

Nopeustestit antaa melko tasaisesti 16M, joskus 12M. Sen puoleen pitäisi vissiin kuitenkin toimia. Vaan ei.
Käyttäjätaso 4
Itsellä myönteisiä kokemuksia. Täytyy vain muistaa ettei tyydy siihen että palvelu jää osin toimimattomaksi.
Käyttäjätaso 1
Noniin ratkaisin ongelmani. 

Ongelma: HD Tallenne ei näy, ääni kuuluu. HDCP laitetta ei tunnisteta.

Ratkaisu: Menu-Vianselvitys-HDMI-HDMI ääni (tai vastaava) oli automaattinen-Laitoin HDMI ja rupesi toimimaan.

Eli ilmeisesti boxi ei enään kykene tuota automaattisesti hoitamaan.

Edit: Tosin katsoessani sitten HD tallennetta, modeemi päätti pyörähtää ympärin. 5min odottelua ja buuttailua ja lähti taas toimimaan. Se onkin sitten jo toinen tarina, jota rupean tutkailemaan.

Osallistu keskusteluun