Kysymys

Hellboy, Väärän kanavan tallennus

  • 19 helmikuu 2018
  • 9 kommenttia
  • 573 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Eilen, 18.2, aloitin Hellboy -elokuvan tallennuksen, mikä alkoi n. 21:00 kanavalta Kutonen. Käytin digiboksin kaukosäädintä. Kaikki näytti menevän hyvin ja näkyy aivan oikeat ohjelmatiedot tallennustiedoissa.

Mutta mutta, mitäs kummaa kun käyn nyt katsomaan sitä, niin onkin tallentunut kanavalta Viisi samaan aikaan tullut Anna sen soida ja alku Ruotsi-Suomi kiekkopelistä.

Siis väärän kanavan ohjelmaa tallentui!

9 kommenttia

No jopas kuulostaa oudolta. Laitoitko tallennuspyynnön IPTV-kanavapaikalla ollessasi vai "normaalilta" ? Oletko antenniverkossa vai jonkun kaapelitv-operaattorin verkossa ?

Noiden kanavien TV5 ja Kutonen kanavanumerot eivät ole olleet koko ajan samat tässä vuosien saatossa, joten jos digiboksin kanavalista ei ole ajantasalla, on tallennuspyyntö osunut väärälle kanavalle. Itselläni ei ole kyseistä elokuvaa tallennettuna, niin en pysty tallenteen sisältöä todentamaan.

Hellboy tulee uusintana tiistain vastaisena yönä, pistä talteen.

https://elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ohjelma/9831773
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Kiitos vastauksestasi. Laitoin jo uudelleen tallennukseen, tällä kertaa Viihteen Android-sovelluksesta jota yleensä käytän kun etukäteen ajastan.

Digiboksista: N7800, en ainakaan vuoteen ole käyttänyt omia järjestyksiä kun ne eivät pysy. Kanavahaku on kyllä tehty nyt olympialaisten aikana ainakin kerran, joten pitäisi olla kunnossa.

En muista oliko kaapeliverkossa kanava 30 vai IPTV kanava 510.

Ainoa mikä tulee mieleen, jos kukaan muu ei ole "onnistunut" samaan, on että tein REC-painikkeen lisäksi jotakin muuta nopeaa. Mutta siis ohjelmatedot ovat 100% oikein näyttelijöitä ja pikkukuvaa myöten, ainoastaan katselusisältö on 100% väärä, siis viereisen kanavan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Sama juttu kuin aloittajalla.

Eilen kanavia selatessa huomasin tuon olevan menossa, laitoin tallentumaan ihan normaalisti tallennuspainikkeella ja boksi ilmoitti tuttuun tapaan tallennuksen onnistumisesta.

Nyt kun huomasin tämän ketjun ja kävin tarkistamassa niin Vitosta on tallentanut.

IPTV kanavapaikalta 510 katsoin ja laitoin tallentumaan, Elisan kaapelissa. Tallenteen tiedot "oikein", sisältö toiselta kanavalta.

Mitään ylimääräisiä painalluksia tai muutakaan en tehnyt joka olisi jotain voinut vaikuttaa.

Tämähän alkaa olla jo huolestuttavaa. :?
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Kovin hanakasti täällä merkitään kysymyksiä ratkaistuksi.

Silloin kun laitoin alkuperäisen postaukseni, olin jo laittanut ohjelman uusintaesityksen nauhoitukseen. Mielestäni on kohteliasta vastata kiittävästi viestin vastaukseen kuten tein. Siitä sakarialanteen vastauksesta selvisi minulle ainoastaan se, että tälläistä ei kovin usein kai sitten tapahdu.

Epäilin hieman omaa nopeuttani mutta jortsu67:n vastauksesta voisi päätellä että kyse ei varmaankaan niinkään ollut digiboksin hitaudesta/viasta. Olisiko siellä Elisan lähetyspäässä tapahtunut jotain häikkää?
Kovin hanakasti täällä merkitään kysymyksiä ratkaistuksi.

En tiedä, kuka on vastaukseni ratkaisuksi merkinnyt, itse en sitä tehnyt.
Hellboy leffan uusinta viime yöltä eli https://elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ohjelma/9831773 ei ole tallentunut oikein, sekin on sisällöltään TV5-kanavan ohjelmaa. Selvitellään.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Hellboy leffan uusinta viime yöltä eli https://elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ohjelma/9831773 ei ole tallentunut oikein, sekin on sisällöltään TV5-kanavan ohjelmaa. Selvitellään.

Minä sain kyllä oikean tallennuksen tuosta viimeöisestä, mutta olin tehnyt ajastuksen nyt siis Viihde-sovelluksella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Hellboy leffan uusinta viime yöltä eli https://elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ohjelma/9831773 ei ole tallentunut oikein, sekin on sisällöltään TV5-kanavan ohjelmaa. Selvitellään.Minä sain kyllä oikean tallennuksen tuosta viimeöisestä, mutta olin tehnyt ajastuksen nyt siis Viihde-sovelluksella.Sama täällä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Digiboksilla tuntuu muutenkin ainakin kutosella vähän temppuilevan tuo tallennus. Eilen ja tänään yrittänyt laittaa sieltä sarjoja tallennukseen, niin ei avaa ollenkaan sitä valikkoa josta voisi tehdä jatkuvan tallennuksen, vaan hetken jumittelun jälkeen tulee vain ilmoitus tallennuksesta.
Äsken yritin laittaa tuota: https://elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ohjelma/9842711
Jaksoja on pirusti EPG:ssä joten pitäisi kyllä tunnistua sarjaksi.
Myöskään tallennusta ei saa ainakaan aina peruttua boksilla, vaan tulee ilmoitus, että lisätty tallennukseen uudelleen ja uudelleen.

E: Nettiportaalista laitettuna tallennus ei myöskään näy EPG:ssä Kutonen HD:lla, vaan ainoastaan SD:llä. Kaikki ylläoleva siis todettu nimenomaan HD-kanavalla.

Osallistu keskusteluun