Kysymys

Hienot myyntipuheet - pettymys ?

  • 2 toukokuu 2012
  • 0 kommenttia
  • 1029 katselukerrat

Moi,

Enpä ole ennen tainnut mistään puhelimen kautta tilata mitään palvelua ennen tätät Elisa Viihdettä. Myyntimies kertoili toisessa päässä kovasti kuinka kaiken saa tallennettua verkkoon jne. hienosta palvelusta.

Noh tulipahan tilattua.

Olisi tietty kannattanut tutustua tähän palveluun jo hieman etukäteen 😛 Eli kun ns. tv-aika on itsellä vaihteleva, riippuen eri menoista & kauniimman osapuolen työvuoroista, on kiinnostavien tv-ohjelmien tallentaminen ollut tärkeä ominaisuus. Jaa ja sitten Elisassa ei voi tallentaa kuin muutamia hikisiä peruskanavia. Onpa tämä jotenkin uskomattoman tuntoista. Minkä takia ihmiset sitten ottavat tätä palvelua? Tuntuu erikoiselta että jos televisiosta pyörii jokin tärkeä ohjelma, niin aina pystyisi itsensä liimaamaan penkkiin juurikin tämän ohjelman ajaksi.

Pelastukseksi pikaisesti huomasin että tietyillä maksukanavilla pääsee katsomaan ohjelmistoja erillisillä ohjelmistoilla ( esim. Canal + play ). Mutta näköjään niidenkin ohjelmapalvelut ovat rajatut.. Elokuvien vuokrahinnat näyttävät olevan palvelussa 6€ edes suhteellisen uusilta leffoilta ( on kuitenkin palveluita joissa ne ovat alle 6€, jopa uudetkin  ).

Tokihan näin ensituntumalta, mikään HD-kanava ei näy ja boxin käyttö tuntui siltä että hampaita porattaisiin ilman puudutusta. Vikailmoitus toki tehty ( kanavien puolesta, boxille ei kai mitään voi ).

En tiedä nyt onko tässä mitään perusteita alkaa koko palvelua pitämään, onneksi on 14vrk "katuma-aika" päällä. En tiedä tuoko muutama ilmainen HD-kanava perustelua itselle sille että maksaa 40€/kk kyseisestä palvelusta. Varsinkin kun juuri harkitsiin koko laajakaistan sulkemista :P

Lisäksi puhelimessa toki luvattiin F1- kausi ilmaiseksi. Palvelun puolella se näkyy maksullisena. Tiedä sitten mikä totta.. katsotaan milloin asiakaspalvelu jaksaa vastailla.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun