Kysymys

huono signaali ja nopeus

  • 20 tammikuu 2014
  • 3 kommenttia
  • 2309 katselukerrat

Ongelmana on että IPTV kavavat ei näy. Viihde boksi toimii muuten ok ja pääsen sillä katsomaan tallenteet, Yle Areenaan ja Katsomoon sekä kaikkia antenniverkon kavavia. Boksi on ollut pois päältä aika ajoin ja käynnistetty uudelleen. Mikä neuvoksi ?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Tervetuloa palstalle PenttiD :)

Oliko digiboksi kytketty verkkokaapelilla suoraan digiboksiin vai onko käytössä muita laitteita kuten datasähkösovittimet?

Olihan käytössä myös meiltä tullut modeemi?

Varmistan vielä, että katsot IPTV-kanavia oikeilta kanavapaikoilta. Eli esimerkiksi MTV 3 HD on 517 ja Eurosportti kanavalla 525 🙂
Kiitos vastauksesta. Välissä on datasähkösovitin ja ei ole alkuperäinen modeemi koska alkuperäinen modeemi sanoi sopimuksensa jo aikoja sitten irti. Olen yrittänyt katsoa kanavia niiden oikeilta paikoilta ja listassa ne ovat näkyvissä.
Käyttäjätaso 6
Multicast ei selvästikkään tule läpi, joudut muuttamaan mahdollisesti modeemisi asetuksia hiukan.

http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/37/

Elisa Viihteen käyttämä portti IPTV-kanavien katselussa, vaatii toimiakseen NAT-tilassa olevalta reitittimeltä IGMP proxy -tuen. Tiedonsiirto portti ja protokolla on UDP 1234 (multicast).

 

Viihteen laitteissa on takuu, joten jos lisäät asiakasnumerosi profiiliin, niin voin lähettää sinulle uuden modeemin veloituksetta. Pääset ainakin IPTV-ongelmista eroon 🙂

Osallistu keskusteluun