Kysymys

Ihmettelen.

  • 18 elokuu 2011
  • 2 kommenttia
  • 2135 katselukerrat

Tuntuu olevan kaikilla vain negatiivisia kokemuksia Elisa viihteestä. Tätä ihmettelen, koska itselläni ei ole valittamista ollut. Tilaus sujui niinkuin pitikin, laitteet sain heti mukaan ja ne asentui ongelmitta. Viihteen toiminnot alkoivat toimia sinä päivänä kuin oli luvattukin. Boksi on toiminut mielestäni hyvin, kohta vuoden ollut ja tarvinnut resetoida piuhat irrottamalla arviolta 5-kertaa. Ainoat ongelmat mitä on ollut, oli joskus se että tallenteet pätkivät, mutta sekin korjaantui suhtkot nopeasti. Toinen oli Discovery HD:n tekstitykset, joka sekin korjaantui vian ilmoittamisen jälkeen parissa päivässä. Meillä on HD-kanavapaketti ja se näkyy ongelmitta. Myös vuokraamoa on tullut käytettyä ongelmitta.

Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen Elisa viihteeseen. Netin nopeus on päälle 19 megaa, ADSL. Meillä kaikki toimii niinkuin pitääkin. Tiedä sit, että riippuuko tuo toimimattomuus joillakin asuinpaikasta. Meillä tällainen pikku kylä jossa ei varmaan nettiliikenteessä ole ruuhkaa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Niin, harvemmin niitä positiivisia kokemuksia näille palstoille kirjoitellaan.

Todennäköisesti hyvinkin suurella osalla noita negatiivisia kokemuksia joko ei ole tai ne eivät niin paljoa häiritse, että niistä jaksaisi suurempaa numeroa tehdä.

Toisaalta on varmaan paljon sellaisia, jotka eivät tämän palstan olemassaolosta edes tiedä.

Lisäksi on myös paljon käyttäjästä kiinni, miten nuo yleisimmät häiriöt/epäkohdat tulevat esille.

Omalta osalta negatiivisia kokemuksia on ollut selkeästi vähemmän kuin mitä tällä palstalla on pahimmillaan (kop, kop...) mutta silti aion pohtia erittäin tarkkaan mitä teen jatkon suhteen määräaikaisuuden loppuessa joulukuun alussa.

Kokonaisuus on suht ok mutta joidenkin epäkohtien takia Viihteen jatko on aika "kinthaalla" mutta vaihtoehtojen ollessa suht vähissä se on myös mahdollista.  :-

Harvoinpa tyytyväiset pitävät meteliä foorumeilla


Tässähän tämä on pähkinänkuoressa.

Terveisin: Todella tyytyväinen käyttäjä-  😎 😎 😎