Kysymys

Ilmainen katseluoikeus C More Sport - kanavapaketin tilaajille

  • 20 maaliskuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 313 katselukerrat

Sain tekstiviestillä tiedon, että C More Sport -akanav atilaajina voimme toistaiseksi katsoa C Moren viihdesisältöjä, koska lähes kaikki urheilutapahtumat on peruttu. Ei muka vaadi mitään toimenpiteitä. Ei pidä paikkaansa, emme saa näkyville ohjelmia, vaan se tarjoaa lisämaksullista pakettia. Lisäksi viestissä pyydetään katsomaan tietoja elisan sivuilta. Siellä on erilainen ohje, jonka mukaan pitää kirjautua joko älypuhelimen tai C Moren sivuston kautta tunnuksilla, jonka jälkeen ohjelmia voi katsella. Sekään ei pidä paikkaaansa. Miksi hemmetissä lupaillaan asioita, jotka eivät pidä paikkaansa? Elisaan ei ole koskaan voinut luottaa ei nytkään.


6 kommenttia

Samaa täällä ihmettelen minäkin, Viasatin kanavien suhteen tosin. Torstaina 19.3. tuli tekstiviesti asian tiimoilta, ja kun ei kanavat perjantaina iltapäivällä vielä näkyneet niin soittelin häiriöilmoituksiin. Heillä oli kuulema korjaustoimenpiteet menossa, mutta eipä näy kanavia vieläkään eli maanantaina, ei boksilla sen enempää kuin tabletin sovelluksessakaan. Alkaa pahasti haiskahtaa vedätykseltä!! Taidanpa soitella uudelleen tuonne häiriölinjalle, ja kuunnella seuraavat kootut selitykset. Asiasta voisi edes laittaa jonkun tiedotteen tulemaan, olisiko ihan mahdonton homma??!!

Käyttäjätaso 1

Heippa molemmille ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Teknisiä haasteita on ollut viihdekanavien näkymisessä osalle urheilupaketin tilaajista. Korjaillaan tämän viikon aikana asia kuntoon. 

Tällä sivulla voi seurata ajankohtaista uutisointia aiheesta: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/kanavamuutokset/

Eipä ole kovin ajankohtaista tuolla linkissä, sama teksti oli jo 19.3. Sain äsken asiakaspalvelun chatista ohjeen rekkautua Viaplayhin ja sitten kaikki näkyy... Eipä näy kuin leffat, mikään kanavista ei tule näkyviin. Tekstarissa ohjeistetaan selvästi, että kaikki kanavat tulevat näkyviin ja ymmärrän sen niin, että mitään Viaplayn kautta pyörittämistä ei tarvita. Aika p***a maku tällä hetkellä Elisan toiminnasta. Päivittäkää nyt edes tuonne ohjeisiin, että homma on teillä vielä täysin kesken ja vaiheessa!!

Minulla on ViasatSport-paketti ja CMoreSport-paketti ja Elisa pudotti hintoja Koronan takia, iso kiitos siitä. 
Samalla Elisa lupasi että Viasatin ja CMoren viihdesisällöt tulevat näkymään ilmaiseksi. 
Viasatin viihdesisältö onkin näkynyt heti luvatusta hetkestä lähtien, mutta CMoren-viihdesisältö ilmoittaa:
Ei oikeutta Ei aktivoitu(tilakoodi 6). Elisalla on siis joku salaus siellä edelleen päällä. 
CMoreSport-kanavat näkyvät normaalisti.

Nyt kokeilin kirjautua ohjeiden mukaan (ElisaViihde-tunnuksilla) Cmore-sovellukseen tabletilla sekä pc:llä, ilmoittaa että tunnus tai salasana on virheellinen. Tiedottaminen on ollut ala-arvoista, niitä oikeita tiedotteita on todella vaikea löytää.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

On tuonne tiedotesivulle päivitetty mm. tämä 19.3. jälkeen: ‘’Viihdesisällöt eivät vielä näy digiboksin kautta C Moren ohjelmakirjastoa katsottaessa. Digiboksin osalta viihdesisällöt saadaan näkyviin viikon 13 aikana.’’
Malttia on valttia tässä kohtaa. :point_up_tone1:
 

Nyt kokeilin kirjautua ohjeiden mukaan (ElisaViihde-tunnuksilla) Cmore-sovellukseen tabletilla sekä pc:llä, ilmoittaa että tunnus tai salasana on virheellinen. Tiedottaminen on ollut ala-arvoista, niitä oikeita tiedotteita on todella vaikea löytää.

Onko tunnarit toimineet aiemmin tai onko niitä tullut kokeiltua? Laitan tähän vielä varmuudeksi ohjevideon C Morelta.

 

 

Ei se todellakaan alkanut koskaan toimia. Olin myös C Moren Chatissa, ja siellä väitettiin ettei minun nimelläni ole koskaan ollutkaan mitään pakettia! Hah. Onhan sitä mies katsellut koko talven. Sitten sanottiin, että olin yrittänyt kirjautua MTV3:n tunnuksilla. Höh. Ei minulla tietääkseni edes ole sellaisia, en ole ainakaan ikinä hankkinut, eikä perheessä ole lapsia, jotka olisivat voineet sen tehdä. Ratkaisin asian sanomalla irti koko C More -paketin. Kävin vielä Elisan myymälässä, jossa ei osattu sanoa asiaan yhtään mitään, mutta annettiin muutama ilmainen leffa Elisaviihteeseen. Olen ennenkin huomannut, ettei Elisan tai muiden firmojen chatissa tiedetä höykäsen pöläystä asioista.

Osallistu keskusteluun