Kysymys

Inaktiivinen modeemi siltauksen jälkeen

  • 26 helmikuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 3273 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
  • Aktiivinen keskustelija
  • 374 kommenttia
Uusimmalla ohjelmistolla tuli huomattua outo piirre.

Laitoin modeemin siltaavaksi, siitä lähtien kaikki toimi ihan hienosti mutta useita tunteja myöhemmin (noin 6h myöhemmin) huomasin oma.elisa.fi:ssä että modeemi oli inaktiivinen (viimeinen havainnointiaika oma.elisa.fi:n mukaan oli aika tarkalleen 6h myöhemmin kuin mitä modeemi oli muutettu siltaavaksi).

Resetoin modeemin (10s reset-painiketta) ja heti oma.elisa.fi havaitsi modeemin jälleen. Ajattelin, että modeemi oli jotenkin jumissa. Nyt sitten oltuaan tunnin päällä se on taas inaktiivisena oma.elisa.fi:n mielestä. Resetointi tosin ei resetoinut siltausta pois päältä, joten olisiko tuo resetointi vain käynnistänyt modeemin uusiksi?

Tuo inaktiivinen varmaan tarkoittaa, että tulevaisuudessa ei uusia päivityksiä tule automaattisesti modeemiin? Mitähän asialle pitäisi tehdä vai onko tunnettu ongelma?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 1

nyt näytti "aktiivinen",enkä resetoinut.
ota ny näistä laitteista selvää  8)


Ehkä häiriö oli sitten Elisan päässä. Täällä myös aktiivinen. Hyvä noin, että myös tulevaisuuden uuden modeemin päivitykset asentuvat automaattisesti.
Käyttäjätaso 1
Taas näytti pudonneen inaktiiviseksi. Olisiko uudella modeemin päivityksellä vaikeuksia pysyä aktiivisena vai olisiko Elisan taustajärjestelmissä jokin vikatilanne? Ennen tuo nimittäin pysyi aktiivisena koko ajan.

Osallistu keskusteluun