Kysymys

Inteno zap 100 ei löydä yhteyttä.

  • 27 huhtikuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 1095 katselukerrat

Hei, ongelmana modeemin vaihto. Vanha pätki (kotiboxi a2100n) ja tilalle viime viikolla uusi Zyxel p-661hnu. Netti toimii mainiosti, mutta yhteys viihteeseen ei. Välissä Inteno zap100, jossa wireles valo ei vain syty. Resetoitu useampaan kertaan sekä modeemi että Inteno (osaako joku kertoa liittyykö resetoimiseen muutakin kuin reset napin painaminen ja onko suoritus järjestyksellä väliä?) Vaihdoin takaisin vanhaan modeemiin (joka siis vielä eilen yhdisti langatta intenon kautta elisa viihteeseen) Ja yllätys? Inteno ei löydä enään tämänkään kautta langatonta verkkoa. Soitin Elisan asiakas palveluunkin mutta eivät osanneet auttaa.

5 kommenttia

Oletko tehnyt tämän ohjeen mukaisesti siten, että Intenot ovat riittävän lähellä toisiaan?

http://inteno.se/Portals/1/Documents/Startguider/Quickguide_ZAP100.pdf
Juu-u ,kyllä vaan. Ja nyt siis käytössä vanha modeemi joka vielä eilen pelitti langattomasti Elisa viihteen välillä. Kotiboxissa näyttää kyllä tunnistavan Intenon mutta ei anna langatonta yhteyttä.Jokin asetus taisi muuttua uutta modeemia käytettäess.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
En hirveästi noista Zapeista tiedä, mutta kertomasi perusteella voivat Zapitkin olla rikki...
Voisitko ystävällisesti lukea koko kirjoituksen ennen vastaamista...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
En tiedä, onko mun luetun ymmärtämisessä sitten vikaa, mutta itse käsitin ongelman näin:

-Sait uuden modeemin, netti toimii, mutta Inteno Zapit ei muodosta yhteyttä toisiinsa
-Kokeilit resetoida modeemia ja Zappia, mutta ei auttanut
-Testasit toimivuutta toisellakin modeemilla, jolla ennen toimi, mutta ongelma on sama

Maalaisjärjellä rajautuisi Zappeihin tuo ongelman aiheuttaja. Varmistit varmaan, että ovat oikein päin? Eli AP modeemissa ja Client digiboksissa. Pahoittelut, jos nyt ymmärsin väärin 😃

Osallistu keskusteluun