Kysymys

IPad ja videovuokraamon filmien tekstitys

  • 29 syyskuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 320 katselukerrat

Käytössä iPadPro, ensimmäistä mallia ja käyttis iOS12, kaikki sovellukset päivitetty tänään ja iPad bootattu.
Vuokrasin ensimmästä kertaa videoon (5 lahjavideota viime kesältä) ja katsoin Elisaviihde-sovelluksella. Tekstitys pätki koko ajan , olen jaksanut katsoa 35 min ja aina 2 min välillä on pitänyt valita tekstitys pois/päälle, että näkyisi tekstiä. Tämä on vähän kuin YLEAreenan alkuaikoina. Onko vika ko filmissä vai liian uudessa käyttiksessä vai missä. Verkkoyhteys on nopea, download 72Mb, upload 53Mb. Elisaviihde -sovelluksessa ei ole juurikaan asetuksia eikä auki ole muita sovelluksiakaan kuin pari.

Ei toimi selaimella niinkään hyvin.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Terve wl1408 ja tervetuloa OmaYhteisöön! No johan, ei ihan kyllä normaalilta kuulosta 😞 Nettiyhteydestä ei ainakaan kuulostaisi jäävän kiinni. Minkä leffan olit vuokrannut? Onko sovelluksen toiminnassa ilmennyt mitään muuta ongelmaa, vai tökkikö ainoastaan tämän yhden leffan kohdalla? Tulitko kokeilleeksi leffan katsomista sovelluksella jollain toisella laitteella?
Hei, kiitos kommentista. Löysin toisen vastaavanongelman 2 hr omani julkaisemisen jälkeen - siellä lisätietoja. Filmi oli talo meren rannalla, mutta ei tekstitys toiminut muissakaan. Katsottiin urakalla kesällä saatuja lahjafilmejä, samanlainen ongelma ja lisäykseni:
https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-sovellus-ja-nettipalvelu-16/elisa-viihde-aitio-ios-12-512182

Osallistu keskusteluun