iPhone-sovelluksesta kuva AppleTV:lle AirPlay-peilauksella

  • 3 huhtikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1060 katselukerrat

Hei,

Laitoin iipparista AirPlay-peilauksen päälle saadakseni kuvan Elisa Viihde -sovelluksesta näkymään telkkarissa. Joka puolella kuvaa on paksut mustat palkit. Teenkö jotain väärin, eihän tämän näin pitäisi toimia?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Yrititkö tallennetta katsoa vai vuokraleffaa? Peilasitko kuvan 1:1 vai miten? En itse AirPlayta ole koskaan käyttänyt, joten en kunnolla osaa tuohon sanoa, mistä johtuisi. Ainut veikkaus olisi tuo, että kuva olisi 1:1, mistä johtuu nuo palkit reunoilla.
Aition puolelta Onnelia ja Annelia katsottiin. 1:1 peilaus kyseessä, tai eipä tuota iipparilla/atv:llä pysty juurikaan säätämään. Ottakaapa mallia Katsomon sovelluksesta, siinä on käytössä AirPlay-peilauksesta jonkinlainen 2nd screen -muoto - iipparissa näkyy videon kelaussäätimet ja töllössä kuva oikean kokoisena. Aito AirPlay olisi tietty paras, mutta se vaatinee viihteen tallenteiden olevan h264 pakattuja, johon elisalla lienee olevan ihan perustellut syyt olla olematta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei muuten, Elisa Viihteen Apple TV -sovellus on nyt julkaistu App Storessa. Sovelluksesta löytyy tällä hetkellä tallenteet. Sovellusta pyritään kehittämään jatkossa lisää ja seuraavaksi sovellukseen onkin tarkoitus tuoda vuokraamo ja Aitio.
Kuulisimmekin todella mielellämme ideoitanne ja palautettanne sovelluksesta tässä keskustelussa