Kysymys

IPTV-maksukanavat pätkivät, tallennukset eivät.

  • 4 tammikuu 2010
  • 1 kommentti
  • 382 katselukerrat

Mistä voi johtua että IPTV maksukanavat pätkivät oudosti (välillä tulee CC error, äänet pätkähtävät ja kuva pysähtyy)?

Syyttäisin puuttuvaa kaistaa, mutta olen Jyväskylän keskustassa, kaista on toiminut vakiona viimeiset pari vuotta ilman mitään ongelmia (Saunalahden alla) ja toimi myös ensimmäisen kuukauden Elisa Viihde vaihdoksen jälkeen. Nyt sitten mystisesti parin viikon käytön jälkeen tuo 3kk ilmainen Elisa M alkoi pätkimään. Eli ihan muutaman sekunnin välein pieniä pätkähdyksiä kuvassa ja äänessä. Nauhoitukset toimivat hyvin, joka myöskin saa minut epäilemään jotain muita ongelmia kuin pelkkää kaistaa.

Saattaa liittyä digiboxin ohjelmistopäivitykseen, koska viat ilmaantuivat samoihin aikoihin. En kiinnittänyt paljoa huomiota niin en voi sanoa oliko juuri siitä.

ADSL-boxina käytössä Wippies Homebox A50803-Sauna35-24524 -firmiksellä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kyllä tuo kaistan ongelmalta kuulostaa. Tallenteet ovat TCP:tä, siksi ne toimivat paremmin virheilevälläkin yhteydellä kuin multicastina lähetettävä IPTV, joka on UDP:tä ja jossa linjan häiriöt näkyvät herkemmin. Kannattaa varmistaa, ettei ongelma jää omiin johtoihin (toista puhelinjohtoa testiin jne.) ja tehdä sen jälkeen häiriöilmoitus asiakastukeemme.