Kysymys

Iso ongelma boxin toiminnassa

  • 9 marraskuu 2009
  • 2 kommenttia
  • 7407 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Tilasin Elisa viihteen noin kuukausi sitten. Noin 3 viikkoa sitten tuli paketti joka oli komea ja odotukset suuret. Asentaminen oli helppoa ja tuntui että voiko tämä mennä näin yksinkertaisesti. No, 3-4 päivää käyttöönotosta boxi ei enää herännyt kun kaukosäätimestä yritin. Punainen merkkivalo paloi ainoastaan. Soitto asiakastukeen ja selailua palstalla. Otin ohjeiden mukaisesti virtajohdon irti ja yritin kaikki ohjeiden mukaiset toimenpiteet. Ei tulosta. Sitten otin kaikki johdot irti ja kytkin uudelleen noin 15 min. jälkeen takaisin. Yllätys, boxi heräsi eloon ja toimi vähän aikaa kunnes sama ongelma toistui. Sammutuksen jälkeen ei eloa. Uusi boxi tuli nopeasti (2 päivää) ja katselu jatkui taas 3 päivää kunnes sama juttu, ei eloa boxissa. Elisa lähetti jälleen uuden ja ostin vielä jatkojohdon jossa on ylijännitesuoja ettei boxi hajoaisi ainakaan virtapiikistä johtuen. Suuret odotukset että ongelma on korjattu ylijännitesujalla. No kuinkas kävikään TAAS 3 päivää ja ei tapahdu mitään kun kaukosäätimestä yritän boxia avata. Voi v****jen v***u. Taas sama rumba, soitto Elisalle ja nyt sanottiin että YHDEN boxin vielä lähettävät ja jos se hajoaa niin siinä se lysti sitten ELISA VIIHTEESTÄ. Paketti on erinomainen tallennuksineen ja vielä uutuutena se 36 tunnin ohjelmien katselu ja tallennus mahdollisuus. Tuo boxi ei vaan oikein toimi. Nyt mietin pää kipeänä että mistä johtuu tuo boxin hajoaminen. Edellinen laadukas tallentava boxi ja kaikki muut olohuomeen virta ja elektroniikka vehkeet toimiin moitteettomasti. Onko kenelläkään kokemusta asiasta esim. voiko antennijohdosta johtua mahdollinen hajoilu vai mistä ihmeestä on kyse. En viitsisi asentaa uutta boxia ennenkuin saan selville miksi boxi hajoaa. Ihmetyttää kun joka kerta se on kestänyt vain 3-4 päivää ja sitten POKS. Auttakaa jos on hyviä ehdotuksia tai varmaa tietoa ongelman poistamiseksi tai korjaamiseksi.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ongelman aiheuttaja olisi erittäin toivottavaa paikallistaa tällaisessa tilanteessa. Ei todellakaan ole normaalia, että 4 boksia hajoaa noin. Voisiko sinullakin olla kyse tässä ketjussa esiinnousseesta "loisteputki-ongelmasta":
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,112.0.html

Ongelman aiheuttaja olisi erittäin toivottavaa paikallistaa tällaisessa tilanteessa. Ei todellakaan ole normaalia, että 4 boksia hajoaa noin. Voisiko sinullakin olla kyse tässä ketjussa esiinnousseesta "loisteputki-ongelmasta":
http://palsta.elisa.fi/index.php/topic,112.0.html

Ei ole lähettyvillä loisteputkia. Tänään käynnistymästä kieltäytynyt boxi on nyt taas käytössä. Oli muutaman tunnin kaikki johdot irrallaan ja sitten kytkettyäni boxin se, yllätys yllätys, lähtikin toimimaan. Nyt en ole uskaltanut boxia sammuttaa että tämän illan voipi katsella lähetyksiä.

On televisiossani tietenkin taustavalo, mutta en oikein usko sen vaikuttavan boxin toimintaan koska boxi toimi ennen tätä päivää ongelmitta.

Osallistu keskusteluun