Jääkiekon SM-liiga 2018-2019 Elisan verkosta?

  • 1 maaliskuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 7916 katselukerrat

Jääkiekon SM-liigan televisiointioikeudet siirtyvät Ruudulta Telialle ensi kaudesta eteenpäin. Huhut kertovat, että Telia ei aio antaa signaalia muiden operaattoreiden verkkoon lainkaan. SM-liiga olisi siis katsottavissa ainoastaan Telian kaapeliverkon ja Telian netin kautta. Eli tämä tarkoittaisi sitä, että Elisa Viihde- ja Elisa kaapelikortti -asiakkailla ei olisi mahdollisuutta ostaa minkäänlaista "liigapakettia", mistä näkisi SM-liigaa ensi kaudesta eteenpäin. Katselupaketti olisi ostettavissa ainoastaan suoraan Telian omista palveluista. Onko Elisalla mitään tietoa asiasta?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Huhut on huhuja. Itse en usko, että Liiga tuollaiseen sopimukseen olisi suostunut.

Edit: Tosiaankin, eihän sitä suoraan Elisa Viihteen/kaapelin kautta saa, luin viestisi hieman huolimattomasti... :$

Tällä hetkellä Telian sivuilla sanotaan mm. seuraavaa:

Voinko tilata Liigan vaikka en olekaan Telian asiakas?
Kyllä voit. Liiga toimii kaikilla liittymillä ja voit katsoa Liigaa esim. Telia TV -sovelluksen kautta.

Näkyykö Liiga Elisan tai DNA:n paketeissa?
Ensi kaudella Liiga on yksinoikeudella Telian tarjoama palvelu. Liigaa ei voi ostaa muiden operaattoreiden kautta. Jos siis olet Elisan, DNA:n tai MOIn asiakas, saat Liigan millä tahansa yhteydellä Telia TV -digiboksille ja Telia TV -sovelluksen kautta, tai Telian kaapeli-TV:n kautta.
Telia TV -sovellus + chromecast tullee olemaan aika suosittu combo muiden operaattorien asiakkaiden keskuudessa, kun ei ole Telialla Android-TV sovellusta olemassa, niinkuin Ruudulla on.

Osallistu keskusteluun